Alexandru Chermeleu: De ce nu s-ar culca cu tine?!


Unii bărbați cred ca toate femeile din jurul lor ar trebui sa le cada la picioare. Si daca s-ar întâmpla lucrul acesta, exista unele probleme. Nu toti pot face fața. 🙂 Ca de intors spatele mulți o fac. O iau la sănătoasa si apoi se mira ca ramân singuri. Ba mai mult, aia e o proasta si o curva ordinara. De ce? Pentru ca nu s-a culcat cu tine. Femeile nu sunt mașini de facut sex. Asa cum nici bărbații nu ar trebui sa se erijeze in tauri comunali. Unii au coarnele tocite iar alții obosesc prea repede. La sală suntem toți campioni. Acolo nu ne vede nimeni. Chiar dacă multi ajung acolo pentru a fi văzuți de toti! 🙂
E periculos sa afirmi ca orice femeie s-ar culca cu tine. Asta nu e iubire de sine. Asta e narcisism in stare pura. Una este sa ai incredere in tine. Cu totul altceva e sa crezi ca esti ultimul bărbat de pe Terra. Ai fi mirat sa afli ca mai sunt si altii. Mai buni sau mai putin buni. Irelevant.

Si totusi… De ce nu s-ar culca cu tine? Poate ca doar asta emani. Indirect, ii transmiți ca si pe ea ai putea sa o bagi in pat in secunda doi. Problema e ca e nevoie de doi pentru asta! 🙂 Intotdeauna. Degeaba esti parfumat, aranjat si cocoțat pe vârful stimei de sine. Daca femeia nu te vrea, nu te vrea. Punct. De cele mai multe ori, bărbații nu aleg femeile. Femeile aleg bărbații. Tu doar alegi locul si ora. 🙂 Cam asa se întâmpla de cand e lumea si pământul. Sa crezi altceva nu te pune decat in bocancii naivului etern.

Nu s-ar culca cu tine pentru ca pur si simplu nu are chef. Asta nu inseamna ca nu se va întâmpla niciodata. Iar daca stai prost cu răbdarea e problema ta. Sunt femei care nu au nicio problema cu abstinenta. Daca tu ai devenit o fiara in călduri asta nu inseamna ca femeia din fata ta va da pe spate. Sunt femei care aleg sa nu faca sex cu lunil si chiar cu anii. Daca ai „prins” una de genul sa nu te astepti sa iti lingă degetele. Cel mult s-ar putea sa te lingi tu pe bot. Femeile au avut intotdeauna un buton de stop. La bărbați butonul e stricat sau lipseste. Cu desăvârșire. De reparat nu vrea sa il repare nimeni iar de gasit, nici atât. :))

Nu s-ar culca cu tine pentru ca mirosi. Nu a parfum. A transpirație. Imi pare rau sa iti spun, insa o femeie nu are nevoie de un tomberon langa ea. Feromonii trădează, transpirația acută si oribila îndepărtează. Igiena e numarul unu pentru multe din femeile pe care le Inviți la o cafea. Degeaba va întâlniți intr-o restaurant de lux daca ai jeg sub unghii. Imaginează-ți ca nimeni nu și-ar dori acele mâini sa se oprească pe o piele fină.

Fii curat. La exterior dar, cel mai Important, la interior. Pentru ca sinceritatea e o piatra rară. Nicio femeie nu isi dorește un mincinos la braț. Cu atât mai putin, in pat. Fii sincer! In primul rand cu tine. Chiar daca e al naibii de dureros, uneori.

Nu s-ar culca cu tine pentru ca deja se culca cu altul. Exista si femei care nu înșală. Greu de crezut, nu? Nu toate sunt niste panarame. Chiar daca-si plimba fundul in Panamere.

Si totusi… Întrebarea de o mie de puncte este alta:

Tu te-ai culca cu tine? 🙂

—————

Tu mi-ai citit cartile? Nu? Te invit sa o faci! Acum poti achiziționa pachetul suprem de 4 titluri cu transport gratuit oriunde in Romania si autograful meu, la un preț cu totul special! Invata sa te iubești si sa te bucuri de viața pe care o meriți cu adevărat! Comandă de aici 👇 https://booksandpassion.ro/produs/pachetul-suprem-al-iubirii-si-regasirii-de-sine/

Comenzi telefonice: 0723155001

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Un gând despre „Alexandru Chermeleu: De ce nu s-ar culca cu tine?!

  1. imi place articolul acesta, eu cred ca oamenii nu inteleg ca actul sexual e ceva deosebit de intim si nu poti lasa pe oricine sa se apropie de tine, desigur ca exista un proces de selectie foarte strict

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: