Alexandru Chermeleu: Când femeia îți spune că te iubește, nu o crede! Ea așteaptă să îi demonstrezi că are și pe cine. :)


Prea mulți bărbați care se culca pe-o ureche. Astia și-au tocit timpanul.

Din acest motiv nu mai aud. Sunt surzi la tot ce mișca in jurul lor. Uneori, ea apare dezbrăcată in fața lui iar el ii spune sa se dea puțin la o parte. Nu de alta dar jocul de pe PlayStation e mai interesant. :))
In iubire nu prea ai voie sa dormi. De visat o faceți impreuna. Cu ochii deschiși. Iar cand unul pierde ritmul, te oprești pentru a-i da o mănâ de ajutor.

Prea multi bărbați ce cred ca o femeie deja cucerita va rămâne asa. E ca si cum ai ajunge de la 110 kg la 80. Daca nu faci nimic ca sa te menții dupa, s-ar putea sa ajungi mai rau ca la inceput.

Prea multi bărbați ce considera ca femeia poate înghiți orice. La un moment dat, diafragma sufletului va spune stop. Nimeni nu poate înghiți rahat cu lingurița si sa ii mai si placa. Nu e îndeajuns ca relația dintre ei pute. La propriu. Când egoul acoperă orice miros de parfum primit in dar. Hai sa mai punem si paie pe foc. Il loc sa dam foc mizeriei din interior.

Prea multi bărbați care o dau in bară. Pe unii nici nu ii mai interesează sa dea gol. Atunci cand golul din inimă nu il mai poți umple. Ei nu isi dau seama ca, nu de putine ori, mingea e in terenul lor. Depinde numai de ei cat de repede ajung la poarta inimii. De multe ori, aleg sa se dea răniți. Se prăbușesc pe terenul dragostei si mimează o durere surdă. Surzi sunt si ei atunci cand jocul se încheie brusc si nu înțeleg de ce.

Prea multi bărbați ce cred ca daca femeia ii iubește acum, ii vor iubi mereu. Mereu e un cuvânt atât de greu. Din păcate, multi obosesc prea repede.

———

Tu mi-ai citit cartile? Nu? Te invit sa o faci! Peste 300 000 de oameni au facut-o! Acum poti achiziționa pachetul suprem de 4 titluri cu transport gratuit oriunde in Romania si autograful meu, la un preț cu totul special! Invata sa te iubești si sa te bucuri de viața pe care o meriți cu adevărat. Comandă de aici 👇 

Comenzi telefonice: 0723155001

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Un gând despre „Alexandru Chermeleu: Când femeia îți spune că te iubește, nu o crede! Ea așteaptă să îi demonstrezi că are și pe cine. :)

  1. Nu prea avem același „concepte” despre.
    Pentru că în esență, percepem diferit fiecare în parte senzații, sentimente. A vorbi (scrie) despre un asemenea subiect nu este suficient să faci parte dintr-o categorie anume, fie ea psiholog or scriitor. Scuzele de rigoare, am fost la suficiente lansări de carte în urbea de pe Bega. Este și orașul meu.
    Duminică liniștită.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: