Cât de mult contează viața pentru tine? Dar viața altora? Haideți să îl ajutăm pe Dragan! Minunile există! 


Aceasta este povestea lui:
„Ma numesc Blagoev Dragan, am 38 ani si sunt din Timisoara. De meserie sunt medic veterinar, casatorit si am un fiu de 6 ani si jumatate.

Anul trecut am fost diagnosticat cu o forma rara de tumoare maligna pe vezica urinara (paragangliom vezical) motiv pentru care in 26.05.2014 am fost operat, cistoprostatectomie totala (asa se numeste operatia).

Pana acum a fost totul bine dar acum au aparut mai multe metastaze pe oase, pe coloana vertebrala (vertebra cervicala 5 si toracala 7). Din acest motiv s-a recomandat o procedura de diagnostic care nu se poate face in Romania, ci numai in Austria, la Viena.

Procedura se numeste MIBG SCAN si costa aprox.2000€+cheltuieli de drum, cazare etc. Eu am aproximat cam 3000-3500€. Multumesc pentru ajutor. Orice fel de ajutor este binevenit. Sa fiți binecuvântați!”

Daca doresti sa il ajuți pe acest tanar sa poată rămâne alaturi de familia lui iar copilul sau sa se poate bucura de tatăl lui, contribuie cu cat dorește inima ta. Orice suma este importantă. Iar daca nu poti oferi o mana de ajutor, roagă-te pentru el si distribuie acest articol mai departe.

Haideți sa il ajutam pe Dragan! Minunile exista!

________________
Contul: RO48UGBI0000582002397RON 

deschis la GARANTI BANK

titular BLAGOEV DRAGAN

RO96CECETM130RON0917449

deschis la CEC BANK titular BLAGOEV DRAGAN

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Un gând despre „Cât de mult contează viața pentru tine? Dar viața altora? Haideți să îl ajutăm pe Dragan! Minunile există! 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: