CARTEA IUBIND-O PE EA: Regăsește-te pe tine și regăsește iubirea! 


Ediția Nouă este acum disponibila si se afla pe stoc!

1000 de oameni au comandat cartea in 36 de ore de la lansarea online a acesteia. Peste 4000 de carti vândute in mai puțin de două luni. Un număr care a întrecut orice așteptare. Un număr care imi demonstrează ca munca mea nu a fost în zadar. Un număr care imi arată că oamenii au fost, sunt și vor fi întotdeauna înșetati de sacru și iubire.

image

Am așteptat această carte cu sufletul la gură. Acum a fost lansata. Mai putin si va ajunge in brațele si sufletele voastre. În biblioteca minții si a inimii.

O carte in care toți ne regăsim. O carte in care rândurile așternute vin in completarea experiențelor noastre si a poveștilor noastre de viața si de iubire.

image

UPDATE: CARTEA ESTE PE STOC! Cartea este acum disponibilă pentru comanda.

Dacă nu mai ai răbdare sa citești, comandă cartea Acum! Apasă pe linkul de mai jos. Dacă mai ai răbdare, citește până la final.

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

O carte in care iubirea este descoperită, simțită, invățată si trăită. Prin toate sinapsele minții, prin toate valvele inimii și prin toți porii ființei.

O biblie a Iubirii care te va învață să te regăsești, să te respecți, să visezi, să speri, să te iubești și să iubești… să fii iubit!

image

Fie că ești femeie sau bărbat, această carte va lasa o amprentă în sufletul celui care va îmbrățișa cuvintele pictate în ea.

Fericirea începe cu tine! Pentru că tu meriți să fii fericit! Începe de Azi și nu te opri pentru nimeni și pentru nimic în lume!

Tu ți-ai luat cadoul? 🙂 Încă te poți înscrie in cursa celor care pot achiziționa ultimul tiraj din Ediția Nouă. Ce mai aștepți? 🙂

image

UPDATE: CARTEA ESTE PE STOC! Cartea este acum disponibila pentru comandă.

Comandă cartea acum și bucură-te de iubire!

Click aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Cu drag,

Al tău condei de suflet,

Alexandru Chermeleu

image

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

11 gânduri despre „CARTEA IUBIND-O PE EA: Regăsește-te pe tine și regăsește iubirea! 

 1. Am comandat-o ieri și abia aștept să ajungă! 🙂 Dacă ajunge chiar pe 15 atunci voi fi cea mai fericită, iar acesta va fi cel mai frumos cadou de ziua mea. 🙂 Mulțumesc mult Alex, că ne dai tuturor din acest elixir al sufletului… IUBIREA! Multă baftă îți doresc în continuare. Să ai sarbători fericite și luminate și să te bucuri de ele alături de cei dragi ție! Multă stimă, iubire și admirație din partea mea. Te salută Nicoleta 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 2. Reblogged this on De toate pentru toti de Nicoleta Liana and commented:
  Iubind-o pe Ea de Alexandru Chermeleu O CARTE CARE NU AR TREBUI SĂ LIPSEASCĂ DIN BIBLIOTECĂ ȘI NICI DIN VIATA TA… O BIBLIE A IUBIRII CARE ESTE ÎNTOTDEAUNA ALĂTURI DE INIMA TA… Regăsește-te pe tine și regăsește iubirea…
  Deci, ce mai aștepți ? Mai stai încă pe gânduri ? Dă click, intră pe blog și citește. Aici vei afla cum să intri in posesia cărții, iar pe blog vei găsi multe răspunsuri la întrebările și la grijile care te frământă și cu care inevitabil te confrunți în cuplu.

  Apreciază

 3. Hey Alexandru, de ce nu bagi cartea si pe Amazon.com kindle. Eu folosesc Kindle ca din pacate nu locuiesc in tara… Imi doresc cartea dar sincer nu prea am rabdare sa o comand in tara si dupa sa mi-o trimita aici, dureaza prea mult :(…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: