Alexandru Chermeleu: Iubirea e un sport extrem iar tu ai obosit prea repede.


Ți-am spus ca iubirea e un sport extrem, dar tu nu ai vrut să mă crezi. Iubirea înseamnă salturi cu parașuta, scuba diving, inseamna maraton și cățăratul munților. Înseamnă să alergi și sa transpiri, dar nu unul de celălalt, ci împreună. Înseamnă să trecem amândoi linia de sosire, în același timp.

Iubirea inseamna fugă, dar nu de noi înșine și nici de trăiri împărtășite. Înseamnă fuga de orgoliu și de temeri. Atunci cand Reușești sa le învingi pe amândouă.

Iubirea e un sport extrem. Când amândoi gonim pe autostrada clipelor cu peste 200 de bătăi de inimă pe secundă. Înseamnă adrenalina simțurilor și foșnetul trupurilor atunci când amândoi punem frână pentru a ne săruta în pauzele de respirat.

Iubirea e un joc. Un joc de tenis ce nu ar trebui sa se mai termine. O minge de emoții ce nu cade înafara liniei celor doi. E un joc de șah cu reguli schimbate. Atunci cand regina și regele rămân amândoi pe tablă, fără a fi nevoie de un pion s-o înlocuiești pe Ea! 🙂

Iubirea e un sport extrem. Iar tu ai obosit prea repede. Atunci cand nu ti-ai mai deschis parașuta. Atunci cand ai decis sa te ineci. Când te-ai gândit ca linia de sosire este o iluzie. Când mingea ai aruncat-o în tribună.

Când ai ales un pion,  în loc s-o alegi pe Ea.

Foto: radiopizza

___________

Iubind-o pe Ea! Cartea mea e cartea ta! 🙂 Lansează comanda de pe linkul de mai jos si rezervă-ți exemplarul de Sarbatori!

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

2 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: Iubirea e un sport extrem iar tu ai obosit prea repede.

  1. Minunat! O metafora contemporana , de mare viteza( intr- o lume mereu in miscare…fulger) in care e nevoie de rezistenta ca sa faci fata ” vremelniciei” clipei!
    …. Si nu e nevoie neaparat de pion ca sa nu faci fata la joc, ci doar de potrivire si coordonare cu ” jucatorul” tau…in toate( cam ideal)

    Apreciază

  2. Da,iubirea e un sport.E un fel de lupta corp la corp.As zice ca e un razboi.Singurul razboi ce se sfarseste in pat.Macar de ar FI toate razboaie!e asa ,cu pacea din pat.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: