Alexandru Chermeleu: De ce sunt considerate curve femeile care spun „Nu!”


Nu toate femeile sunt curve asa cum nu toți barbatii sunt niște porci. Ceea ce este trist e ca, de cele mai multe ori, băieții buni se aleg cu niște curve iar femeile blânde, cu niște porci … în fața casei. Unii dintre ei ajung și în  inimă.

Eu le consider lecții de viață. Mai mult sau mai puțin usturătoare. Pana la urmă, nici nu mai contează cat de mare a fost durerea. Contează sa fi învățat ceva din toata aceasta poveste. Contează sa te ridici și sa nu te mai uiți inapoi, rupandu-ti gâtul și plângând după cineva care nu te-a meritat la braț.

Femeile care spun „Nu!” au tot dreptul sa spună asta. Sunt femeile învățate deja cu suferinta. De ce ar mai suferi în plus? Pentru același bărbat tras la indigo. Pentru aceleași cuvinte îmbălsămate cu atâta pasiune dar neacoperite.

Există femei ce ar menține flacăra iubirii aprinsă întotdeauna, însă prostii de lângă ele suflă mereu în ea! :)) Și atunci de ce nu ar spune „Nu!”? Mai bine un Nu ferm și asumat decât un Da sughițat și sugrumat de promisiuni transparente. Sunt și bărbați care îl iau pe Nu în brațe. De multe ori o fac inconștient. Sau dintr-un orgoliu cusut cu ață alba. Așa cum există și femei ce pozează în femeia fatala și inabordabila. Cei din urmă ar trebui sa își asume singurătatea.  La un moment dat.

Femeia care spune Nu este femeia care a spus prea multi Da. Unele în minte și în inimă iar altele in fata altarului! 🙂 Femeia care spune Nu, nu poate fi o curva. De obicei, curvele spun Da. De prea multe ori și pentru suma potrivita. :))

Repetiția e mama învățării iar femeia care spune Nu e doar o femeie care și-a învățat lecția și nu vrea sa o mai repete. Pentru multi bărbați,  strugurii sunt acri când nu pot ajunge la ei. Grav este atunci când ajung la ei și tot acri sunt! :)) O femeie care se respecta va ști întotdeauna când sa spună „Nu!”. Un bărbat  care se respecta va înțelege asta. Întotdeauna.

Nu există bărbați refuzați. Există doar femei ce au învățat sa se iubească. Să se iubească mult. 🙂

____________
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Peste 300 000 de oameni au descoperit cărțile mele! Te invit si pe tine sa o faci! Incepe terapia de suflet si invata sa te iubești! Acum poti achizitiona pachetul suprem de 4 titluri cu transport gratuit oriunde in Romania, autograf pe toate titlurile si pret special! Detalii, aici: https://booksandpassion.ro/produs/pachetul-suprem-al-iubirii-si-regasirii-de-sine/

sau telefonic: 0723155001

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

3 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: De ce sunt considerate curve femeile care spun „Nu!”

  1. Nu pot sa inteleg cum poti cunoaste femeia atat de bine!!! Pentru mine e un mister…Poate in alta viata ai fost femeie :), desi nu cred in lucrurile astea…E inexplicabil cum poti spune atat de mult adevar in gandurile tale scrise…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: