Alexandru Chermeleu: Bărbații care au probleme cu amantele


Sunt cei mai nefericiți. Există o mulțime de bărbați care au probleme cu soția. Unii dintre ei, cu soția altora. 🙂 Mulți dintre aceștia se consideră nefericiți. Sau neînțeleși.  Dar ce poate fi mai dureros decât atunci când ai probleme cu … amanta? Amantele ar trebui sa reprezinte preludiul cel mai fin înspre o viață în care bărbatul primește afara ceea ce crede că nu a primit înăuntru.

O amantă e musai să te asculte, să te alinte, să îți spună cat de frumos și deștept ești și să nu te contrazică. Sexul nu trebuie să lipsească. Cu cât e mai des și bun cu atât șansele de a nu te întoarce în brațele soției cresc. Amanta trebuie să fie un refugiu și nu un câmp de luptă. Cel puțin,  asta caută bărbatul „plecat de acasă”.  Chiar dacă nu pentru mult timp. Un bărbat care are o amantă este deja un bărbat ce are probleme. Dar un bărbat care are o problemă și cu amanta este un bărbat … terminat! :))

Visul oricărei amante este sa devină,  la un moment dat, soție. De multe ori, acest vis se transformă într-un coșmar veritabil. Visul oricărui bărbat este să își găsească amanta perfectă. Nu există! Asta nu înțeleg mulți. Din capul locului, amantele sunt „defecte”. Acceptă din start un compromis împărtășit, îmbrățișează iluzoriu jumătăți de măsură ce nu se mai transformă în intreguri, iși oblojesc rănile singure și … plâng. Al naibii de mult! Unele mai mult decat soțiile. Diferența este că soțiile plâng că nu mai sunt iubite iar amantele plâng ca sa fie. :)) Până la urmă, toți trei suferă. Aici e asemănarea. Bărbații ar trebui să înțeleagă că nu iti poți clădi fericirea pe nefericirea altora. Iar dacă Ego-ul este satisfăcut din plin, la final de zi, ființa va rămâne goală.

Să fugi în brațele alteia nu te scăpa de probleme. Dimpotrivă. Te lovești de altele. Unele poate mult mai mari decât cele de acasă. 🙂 Amantele ar trebui sa înțeleagă faptul că, în cele mai multe cazuri, ele nu sunt iubite, ci doar folosite. Lucrurile folosite mult și „uzate bine”, într-un final, se aruncă.

Nu există amante fericite. Numai femei consolate. Unele pentru o noapte iar altele doar pentru un weekend.

Nu există bărbați fără probleme așa cum nu există cupluri fără probleme. Iar problemele întotdeauna se rezolvă acasă. Nu în „vecini”.

Mulți bărbați nu au înțeles ca amanta perfectă nu o găsești în alta parte, ci alături de tine! 🙂

_________

Comandă Ediția Limitată – Valentine’s Day Edition – a cărții Iubind-o pe Ea și primești cartea cu autograf! Click aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

7 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: Bărbații care au probleme cu amantele

 1. Un barbat destept, la fel si o femeie, daca vor sa se bucure de relatia din extteriorul casnicie, stabiesc limitele de la inceput,, just for fun”. Daca evolueaza altfel si se doreste mai mult, este o alta etapa si nu mai este adulter.

  Apreciază

  1. Chermeleu le a spus lucrurilor pe lume.”Just for fun”nu e decit o lozinca cu care se mint mai ales femeile.La barbati e valabila chestia.Biologic.Pot trece cu usurinta peste un sex „clandestin”.Problema e ca diferenta asta biologica dintre sexe aduce o gramada de suferinta in viata multora.

   Apreciază

  1. amanta devenita nevasta s-a prins ca el nu e asa cum parea in timpul relatiei clandestine, iar el s-a prins ca nici ea nu era ce parea si a vrut inapoi la fosta, ceea ce nu s-a intamplat.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: