Alexandru Chermeleu: După 10 ani …


După 10 ani voi purta aceeași bluză pe care am primit-o cadou de la tine. Numai așa imi pot aduce aminte de chipul tău. Doar erai prima care îmi spunea La Mulți Ani, înainte de orice telefon sau mesaj pierdut printre celelalte. După 10 ani încă voi mai avea pozele pe care le-am făcut împreună. Râzând la fiecare mișcare imortalizata în iubire.

După 10 ani îmi voi aduce aminte prima căzătură pe care am luat-o atunci când mi-am proptit nasul în inima ta, mirosindu-ti sufletul. 🙂 Imi voi aduce aminte de primele flori pe care ți le-am adus. Nu voiai sa le uzi. 🙂 Îți doreai ca iubirea noastră sa tina mai mult decât aroma lor. Peste 10 ani voi râde atât de mult gândindu-mă la cat de mult râdeai atunci când erai cu mine. Îmi voi aduce aminte de primul vin băut împreună și de cat de amețiți eram, iubindu-ne în zigzag!  :))

După 10 ani nu va mai conta unde ești. Căci din suflet nu ai plecat niciodată. Deși, mi-am dorit întotdeauna sa te țin de mana și sa nu iti mai dau drumul. După 10 ani, îți voi tine minte numărul de telefon. Dar nu te voi suna. Pentru ca știu ca nu va mai răspunde nimeni.

După ani și ani, îmi voi aduce aminte de vocea și de zâmbetul tău,  răscolind sinapse obosite. Atât de mult am obosit și eu, așteptându-te .După 10 ani, ma vei găsi prin același parc în care ne plimbam împreună.  Voi picta holograma ta pe asfaltul bătătorit de pașii noștri.

După 10 ani, poate ne vom reîntâlni.

Sa iti spun atunci … cat de mult te iubesc acum …

_______

Pune mana pe cartea „Iubind-o pe Ea”! Nu ai achiziționat-o inca? Nu face nimic! Exemplarul tau e rezervat deja! 🙂

Suna la numarul de telefon 0751 492 686 sau comanda online de pe acest link:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Un gând despre „Alexandru Chermeleu: După 10 ani …

  1. Foarte mult imi place acest articol. Im doresc la mine sa nu dureze 10 ani.
    Sper sa pot sa dau uitarii, sa trec peste… Desi, sunt convinsa ca sufletul meu nu va uita intru totul, iar dupa 10 ani isi va aduce aminte de el zambind cu nostalgie. Sper doar sa nu mai doara si sa nu.mi doresc, ca si acum, sa las totul in urma si alerg in bratele lui…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: