Alexandru Chermeleu: Femeie, fii „bărbată”! 


Am cunoscut femei cu „mușchi”. Mai dezvoltați și mai umflați decât ai partenerului. :)) Femei puternice ce puteau „duce” în spate greul unei relații și promisiuni  pe banda rulantă a inimii. Unele se transformau în fapte iar altele se transformau în alte promisiuni. Mult mai intense decât primele. Am cunoscut femei ce schimbau singure becul atunci când se ardea. Unele schimbau și decorul atunci când celălalt călca pe bec, umbrind lumina sufletului fără glas.

Am întâlnit femei puternice. Femei ce purtau „povara” unui prunc în timp ce înghițeau în sec, cuvinte dure, aruncate într-un foc de gheață al unei inimi făcute țăndări. Femei ce transpirau atât de mult la job, în timp ce el visa numai un blow job. Am întâlnit femei cu lacrimi multe. Presărate haotic peste un trup atins și ars de palme reci. Femei ce-au învățat singurătatea-n doi. Pășind în vârful degetelor pentru a nu trezi demonii din camera de-alaturi. Femei ce-au cunoscut o suferința cruntă. E singura ce îți paralizează ființa.

Femeia „bărbat” există. A învățat singură să gătească, să spele, să facă curat și sa se bucure. De orice lucru și de orice rază ce-i străbate obrazul. E femeia care, tot singură, a învățat să-și pregătească mintea, să-și spele inima de otravă și să facă curățenie în suflet. Ea a avut curajul să spună Stop, apăsând un nou buton de Play al vieții. Un nou capitol se asterne-n față.

Femeie, fii „bărbată”! Atunci când cel de lângă tine este prea puțin … 🙂

_________

Comandă cartea Iubind-o pe Ea și primești automat un cadou! Cu dragoste! 🙂 Click aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

3 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: Femeie, fii „bărbată”! 

  1. Si-n mod ciudat femeile „barbat” par de neatins. Si par suficiente. Si „barbatia” asta devin un fel de scut impenetrabil pentru multi alti barbati…”esti altceva!”…dar nu descoperim prea curand ce 🙂

    Apreciază

  2. În interiorul fiecărei ființe umane există masculinul și femininul, animus și anima, yang și yin. Nu știu dacă învățăm astfel de comportamente, cât mai degrabă le accesăm din interior, unde au fost mereu.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: