Alexandru Chermeleu: Cafea, lapte și sex …


Cele mai bune cafele sunt cele savurate în doi. Cu sau fără zahar. Cele mai mișto invitații la cafea sunt cele ce continua cu o a doua si se preschimba intr-o poveste. Savurata la fel de lung, privind aceiași ochi și petrecând aceleași emoții în toiul unei dimineți împărtășite. Cafea, lapte și sex. Cu dragoste. Cu multă dragoste. Merg bine împreună. Așa cum două mâini se caută printre așternuturi.

Sexul fără dragoste e precum diminețile fără el. Precum o pată ce își pierde din culoare. Un trup încins fără aromă. Un el ce a uitat sa mai rămână. O ea  ce și-a închis amarnic ochii. Cele mai bune cafele sunt cele ce miros a voi. De la amurg și până-n răsăritul vostru. O terapie atât de lina a simțurilor. Când doi se uită în minte și în inimă, uitând de ceasuri ce-au uitat sa cânte. Cea mai bună cafea nu se termină niciodată. Nici nu ar putea. E un preludiu ce continua și ține loc de bună dimineața. Urmat de încleștari de trupuri. De buze ce-si rostesc pe nume. De ochi ce se îmbie neincetat. De brațe ce te strâng la piept. De respirația grea atunci când doi iubesc. Un început ce nu se mai transforma în sfârșit.

O sinceră poveste … de iubit.

Nu există dimineți perfecte. Există numai dimineți petrecute … împreună! 🙂

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: