Ce iti șoptește o Femeie …


Ati auzit vreodată o Femeie șoptind? Șoptind a iubire si Amor? O femeie din milioanele de femei ce striga atât de metalic si surd? O femeie care șoptește iubire este femeia care se face auzita in cea mai gălăgioasa mulțime de femei ce isi doresc a fi iubite. Ati auzit vreodată o femeie ce șoptește? Fie in versuri, fie in cântec sau in cele mai simple momente alese din prezentul ei? Femeia care șoptește este asemenea melodiei cântate de viorile sufletului si ale corzilor care se unduiesc in Perfecțiune la atingerea lor fina.

Femeia care șoptește este precum muza pentru care scrii atât de mult, pentru care respiri atât de repede si pentru care mintea si inima ajung sa joace un joc atât de halucinant al dragostei. Femeia care șoptește te poate „striga” din cele mai îndepărtate cotloane ale firii si te poate dezmorți asemenea degetelor vindecătoare ce mângâie usor fiecare rana adânca a trupului lovit de umbre.

Exista atât de multe femei. Atât de multe femei care striga in zadar sa fie auzite. Dar iubirea nu trebuie strigată. O iubire strigata isi pierde din esența si din misterul momentelor autentice aruncate cu atâta graba in tropotul bătailor de inima. O iubire strigată este o iubire chinuita. Încătușată in lanțurile ruginite ale iluziei, ferita de orice urma de emoție si tarata in colțul cel mai întunecat al sufletului. Iubirea nu se striga. Iubirea se șoptește. Se șoptește de la încet, la foarte încet pana ajungi sa o simti.

Pe femeia care șoptește o simti. Ii simti vibrația cuvintelor nerostite inca si tremurul nevinovat al glasului alintat aievea in silabele timpului, parca oprit de voi.

O femeie care șoptește nu este pentru oricine. Nu orice barbat o poate auzi. Pentru asta e necesar un antrenant al inimii si al minții, transpirația simțurilor si timpanul sufletului deschis dinăuntru înspre înafara.

Pe femeia care șoptește nu ai cum sa nu o iubesti …

Decat atunci cand nu iti doresti sa o auzi … 🙂

________________

Fragment din prima mea carte, „Iubind-o pe Ea”. Nu ai cartea? Suna la numarul 0751 492 686 sau 031 438 28 22 sau comand-o online, de aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

4 gânduri despre „Ce iti șoptește o Femeie …

  1. Ai dreptate, o femeie care îți șoptește, darămite îți și zâmbește și te gândește nu este pentru oricine. Ea poate fi pentru tine doar atunci când emoțiile-ți nu-și mai au locul în plexul solar, când te sufoci de rar ce bate ceasul, când sufletul ți-e, brusc, atât de mare încât începe să-ți dea roată.
    Atunci ți-ai dori enorm să șoptească doar, să poți respira și tu.
    Măcar un pic.
    (http://foaiededrumlung.blogspot.ca/2015/01/textele-dintre-inima-si-minte-o-femeie.html)

    Apreciază

Lasă un comentariu