Alexandru Chermeleu: Barbatul care spală vasele nu e un barbat prost.


Dimpotrivă, el știe ca preludiul incepe înafara dormitorului. Sau, chiar atunci cand incepe sa le spele, dupa cum spunea si J. Orlando. Acest barbat știe ca Femeia de langa el poate face absolut orice, de una singura, însă nu o lasa. O susține. Este barbatul care nu trebuie sa fie un electrician desăvârșit pentru a schimba becul ars din dormitor, de pasiunea iubirii. Dar încearcă.

Este acel barbat care iti sare in ajutor. Care duce gunoiul afara, atât cel interior cât si cel exterior, barbatul care te ajuta sa gătești, care te surprinde cu variate gesturi romantice si care nu va uita niciodată ziua ta de naștere. Acel barbat de poveste in care multe femei au încetat sa mai creadă. Nu este barbatul perfect si nici barbatul ideal. Nici nu trebuie. Este doar perfect si ideal pentru Femeia de langa el. Si atât!

Mi-a trecut pe langa urechi, de multe ori, remarca: „Am auzit ca il pune sa spele si vasele! Ce prost! Ce marioneta!” Si, interesant, am auzit aceasta remarca din gura unor femei care nu erau in stare sa isi faca singure patul inainte sa plece la coafor. Femei care vad in „barbatul puternic” acel barbat cu contul gras, cu mașina cea mai luxoasa si cu vila cea mai spațioasă. Femeile care cred in dragoste la prima revedere, doar daca revederea este pe placul gusturilor lor stilate si cel putin rafinate.

Barbatul care spală vasele este barbatul ideal. Atât pentru el cât si pentru Ea. Dar o Ea care sa il merite. Nu este barbatul efeminat. Iar daca ar fi, in doze mici si controlate, nu ar fi nicio problema. :)) Nu este nici barbatul marioneta. Este barbatul care te completează, care iti cunoaște nevoile, care le respecta si care le duce la bun sfârșit. Atât in Bucătărie cât si in alte locuri. E barbatul atent. Deosebit de atent. Atât la sufletul tau, cât si la mintea si corpul tau suav. Este barbatul care nu isi uita niciodată rolul si care nu ezita sa il completeze pe al tau.

Barbatul care spală vasele nu este barbatul prost. Din contra, este un barbat deosebit de inteligent. Un barbat care știe sa păstreze Femeia din Viata lui … Pe termen lung!

Pe barbatul care spală vasele sa il alegi … Chiar daca nu le spală impecabil 🙂

_________

Tu ți-ai comandat cartea de suflet? Comand-o Acum și bucură-te de tine și de iubirea pe care o meriți! O carte care a devenit un bestseller in mai puțin de 2 luni de la lansare cu peste 3500 de exemplare vândute. Pune si tu mana pe ea! De unde? De aici! Click
pe linkul de mai jos:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

4 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: Barbatul care spală vasele nu e un barbat prost.

  1. :)))…eu am ales la un moment dat un barbat care schimba becuri, ducea gunoiul, spala vase, curata zarzavaturi si mai si gatea uneori …dar astea nu sunt promisiuni de iubire vesnica, ci doar gesturi frumoase in completare, dupa cum bine ai spus

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: