Fii o Diva si in pat, nu doar pe strada!


Pentru cei sau cele care nu stiu la ce se referă termenul de „diva”: Conform dexonline, o diva este o actrița de teatru sau de cinema foarte celebra, o cântăreața recunoscuta. O femeie minune care frapează, o apariție. Chiar daca termenul a captat un sens mai mult sau mai putin peiorativ, ideea rămâne in picioare.

De cele mai multe ori însă, femeile isi uita rolul de diva atunci cand vine vorba de sex. Asemenea bărbatului vânător, al bărbatului care cucerește dar uita sa păstreze, care seduce dar uita sa o mai faca si in continuare.

Exista si femei din categoria asta. Femeile care isi doresc sa fie adulate pe strada, la job, in taxi, la film, la cafenea, dar uita sa fie admirate acasă. Unde si de cine trebuie. Femeile care petrec ore in șir din viata lor pentru a se aranja și a fi cât mai sexy inainte de a pleca de acasă dar care nu ezita sa se demachieze in secunda doi atunci cand se întorc.

Barbatul autentic te va iubi si dimineata, si la prânz si seara, chiar daca te pui in pat in aceeași pijama cu ursuleți. Dar un barbat te va iubi mai mult atunci cand ursuleții se transforma intr-o lenjerie cel putin indecenta, o lenjerie pe care el si-o imaginează atunci cand nu sunteti împreuna, un parfum cel putin dulce – înțepător, un machiaj si niste tocuri … Bonus!

O femeie trebuie sa faca aceste lucruri. Uneori. O femeie trebuie sa ii stârnească imaginația bărbatului de langa ea dar, mai mult decât atât, trebuie sa si pună in practica aceasta imaginație. O femeie trebuie sa ii readucă aminte bărbatului cum si cât este de
Frumoasa. Si nu pentru ca ea a încetat sa mai fie frumoasa sau sa se simtă asa, ci pentru ca barbatul are nevoie, uneori, de toate aceste lucruri.

Dârele de parfum, fondul de ten, buzele conturate si sprâncenele finuț aranjate nu înseamna nimic daca nu pot fi admirate si de barbatul vieții tale. Fusta scurta, decolteul obraznic si parul împletit sau despletit nu înseamna nimic daca ele sunt admirate doar de către altii. Nu este o filosofie sa fii sexy. De cele mai multe ori, tine de atitudine si de ce anume scoți pe gura. Chiar si in pat. O femeie trebuie sa fie sexy, in primul rând pentru ea si mai apoi pentru El. Nu pentru ceilalți.

Fii o Diva! Nu doar înafara ușii, ci si in spatele ei.

Sa fii admirata de altii e frumos. Dar sa fii admirata de El … E sublim! 🙂

________________

Daca ti-a plăcut acest articol si daca iti place blogul meu, Votează-l in cursa pentru cel mai bun blog din țară cu un click pe linkul următor: http://www.radardemedia.ro/finala-premiilor-radar-de-media-2015-cel-mai-bun-blog/
Iti multumesc!

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: