Si nu mai vreau sa fii Nefericita!


Image

Vreau sa fii TU!

De cate ori ti-ai sters lacrimile in soapta si ti-ai pus masca fericirii? De cate ori mi te-am imaginat ghemuita in acel colt uitat de lume cu zambetul ravasit in amintiri? Nu am putut niciodată sa ma uit in ochii tai tristi fara sa rup bucati din inima si sa le arunc in jurul meu. Fiecare planset al tau mi-a spus mereu ca tu esti mai puternica decat ai fost ieri si ca singura vei strapunge suferinta.

Dar eu te vreau langa mine. Vreau impreuna cu tine sa sufar, sa ma bucur, sa plang si sa rad de fiecare data cand imi spui ca vrei sa mai raman. De cate ori ai ferecat portile inimii pentru a nu face loc luminii? Cum ai putut sa te ineci singura in toate dramele ”personale” si aruncate gratuit in sufletul tau de catre oamenii rai si fara inimi?

Oameni fara chip care ti-au ucis clipele … Niste criminali de clipe. Violatori ai momentelor. Unde ai putut sa iti uiti iubirea atunci cand cei din jur te-au intors din drumul tau spre fericire? Doar pentru a-si gasi ei insisi acea fericire. O fericire falsa. Muta. La fel ca ei. Cate saptamani, luni si ani au trecut fara sa te bucuri de tine si de visul tau?

Fara sa te bucuri de zambetul tau curat, de rasul tau de copil si de frumusetea ta divina … Unde ai lasat inima sa poposeasca si cui ai imprumutat visul tau senin?

Vreau sa ma asculti acum!

Vreau sa razi. Atunci cand ochii tai sunt inchisi. Atunci cand te trezeşti in diminetile cele mai reci de pe pamant. Vreau sa razi atunci cand toti ceilalti plang. Cand lumea isi inghite cuvintele in cele mai amare zile. Vreau sa fii Puternica. Vreau sa fii TU!

Pentru ca tu esti vantul cel mai puternic. Valul cel mai inalt. Nisipul cel mai fierbinte. Ochii cei mai blanzi …

Te rog nu mai plange! Te rog …

Pentru ca eu nu mai vreau sa fii nefericita!

___________

Fragment din cartea „Iubind-o pe Ea”! Pune mana pe carte! Bucura-te de tine si de iubirea pe care o meriți! Incepe sa te iubesti! Incepe de ieri!

Comanda online: 

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

9 gânduri despre „Si nu mai vreau sa fii Nefericita!

  1. Nu e asa de simplu din pacate.cateodata iti inchizi sufletul si inima…pui lacatul si arunci cheia…atat de departe…k sa nu o mai gaseasca nimeni.iti pui armura…si lupti cu fiecare zi …sa mergi mai departe…..fara lacrimi…k nu mai ai…fara zambete sincere…si caldura in suflet…pt k ai uitat cum e ….sau pur si simplu nu mai sti cum sa o faci.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: