Alexandru Chermeleu: Bărbații sunt niște copii mai mari


De ce femeile tinere vor bărbați mai în vârstă? Pentru că au auzit că bărbații se maturizează după 40 de ani.

De ce femeile mai în vârstă vor bărbați mai tineri? Pentru ca experiența le-a demonstrat că nu este adevărat. :))

E periculos să arunci vorbe de genul acesta în jurul tău. Unii s-ar putea să le creadă. Tot experiența își spune cuvântul deși, adevărul este întotdeauna la mijloc. Este exact intre cei doi. Intre bărbat și femeie.

Bărbații sunt mișto. Femeile care spun ca toți barbatii sunt la fel nu sunt asa de mișto 🙂 Cu siguranță nu ar mai alege. Sunt femei care înțeleg barbatul și ce se ascunde în mintea lui. Cel puțin,  asta cred ele. :)) Un bărbat care nu se gândește la sex nu e bărbat. Iar o femeie care nu se gândește la sex ce este?  :)) La întrebarea asta răspundeți voi.

Și mai sunt femei ce considera ca bărbații nu se vor maturiza niciodată. Niciodată e un cuvânt dur. Aș merge mai mult pe varianta „se maturizează greu”. Incet, dar sigur! 🙂

Bărbații sunt mișto. Repet. Femeile ar trebui sa înțeleagă asta. Sunt mișto chiar și atunci când merg cu tine la shopping si se plang ca vor sa plece acasă. Lasă-l în raionul de electronice și s-ar putea să nu se mai întoarcă! :)) Sunt mișto chiar și atunci când se bucură că niște copii de ultima achiziție în materie de tehnologie. Daca tu te bucuri de o poșetă, el de ce nu s-ar bucura de un telefon de ultimă oră? Dacă tu te bucuri de perechea de pantofi visată, el de ce nu s-ar bucura de ultimul joc de PlayStation pe care l-a cumpărat? Mai degrabă unul care sta în camera de alături și joaca FIFA decât unul care pleacă la bere și uită să se mai întoarcă. 🙂

Asa cum, din când în când, o partidă de pescuit nu strică. El speră la captura cea mare iar tu citești și te bronzezi . Sau stai acasă. Periculoși sunt cei care pescuiesc pe uscat. De ăștia trebuie sa te ferești. Cu o singura momeala s-ar putea să prindă mai mult. Sau mai multe. 🙂

Sunt mișto și cei care se gândesc mereu la sex și te-ar trânti la pat, zi de zi. Bucura-te. E ceva normal. Pune-ți semne de întrebare atunci când nu se mai gândesc la asta.

Și cei care rad. Și care te fac sa râzi. Mult și bine. Nu ți-ar trebui unul serios. Crede-mă. Te-ai plictisi rapid. Mai bine unul care se prostește decât unul care te prostește. :))

Sunt mișto și cei care pozează în bad boys. Mulți dintre ei sunt, în esența, niște băieți buni. Asa cum băieții rai ce pozează în sfinți sunt și ei de înțeles. Important e cum „ii crești”. E valabila și reciproca. 🙂

Toți barbatii sunt mișto. Unii mai mult iar altii mai puțin. Însă cel mai mișto bărbat e bărbatul potrivit. Potrivit pentru tine.

Foto: topit.me

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

2 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: Bărbații sunt niște copii mai mari

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: