Alexandru Chermeleu: Pițipoancele se îmbracă de la Prada


Nu există pitipoance.  Doar bărbați care nu se respectă. Însă există și femei care nu se respecta. E plin pământul de ele. Femei ce confundă aparenta cu esența. Ce mai conteaza ce lăsam în urma atâta timp cât trupul este îmbrăcat și strălucește. Ce mai conteaza un suflet dezbrăcat și gol atâta timp cât defilam cu altceva. Ce mai conteaza cu cine suntem atâta timp cât unde suntem e mult mai important . De ce ne-am mai uita în oglinda interioara atâta timp cât cea exterioara ne hrănește Ego-ul!

Peste 10 ani nu va mai conta nimic. Nici poșeta Louis Vuitton pe care o purtai la braț,  nici pantofii Gucci Sofia și nici parfumul scump ce masca atât de bine o viață atât de ieftină.  Peste 10 ani nu va mai conta restaurantul de lux în care ai mâncat zi de zi si nici serile pe repeat ce le savurai sub același clar de luna. Pun pariu ca ai uitat cat de frumoasa este luna. Nici nu aveai cum s-o observi. Singurele luni visate erau lunile de miere. Însă cu un gust atât de amar.

Există femei care au uitat de unde au plecat și femei care nu știu încotro s-o apuce. Asa cum exista femei ce cred ca a fi pitipoanca este privilegiul celor norocoase.  Eu cred ca nu e niciun privilegiu. E doar un prilej. Un prilej de trezire din iluzia pe care singure o întrețin.  Problema este ca majoritatea sunt, la randul lor, întreținute.

Pitipoancele se îmbracă de la Prada. Unele. Altele doar visează. Asa cum altele visează la Praga. Au auzit că e mișto acolo. 🙂

Însă,  cele mai multe, au uitat ca peste 10 ani cel mai mișto este să ai pe cineva aproape. E tot ce contează cu adevărat.

Foto: gotstyle.ca

__________

PAGINA DE VOT – FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2015

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Un gând despre „Alexandru Chermeleu: Pițipoancele se îmbracă de la Prada

  1. Cine este impresiunat de Prada, va fi sigur praduit. Pe termen scurt, pe termen lung… e strict problema lor. Pe mine nu ma impresioneaza lucrurile ”de firma”. Am avut suficiente jucarii cand am fost mica.
    Sa fim pozitivi!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: