Alexandru Chermeleu: La ce se uită un bărbat? :)


Ați văzut vreodată un bărbat care să se uite în suflet și mai apoi în decolteu? 🙂 Nu cred că există. Iar dacă există, probabil sunt luați și ascunși undeva bine. :)) Și totuși, nu este greșit să te uiți în decolteu atâta timp cât privirea ta nu rămâne ațintita acolo. Atunci când ochii tăi ii caută pe ai ei, când două priviri vibrează sub același semn.

Bărbații sunt vizuali. Femeile, auditive! 🙂 Mai mult sau mai puțin. Unele femei au înghițit atâtea cuvinte amare încât au devenit surde în căutarea aprigă a fericirii. Nu le poți judeca. Așa cum nu poți intra în viața cuiva cu picioarele murdare. Igiena sufletului a devenit un lux. Există bărbați imaculati. La exterior. La interior au început să rugineasca, uitând cu desăvârșire că frumusețea străpunge în sens invers. În același trend, există femei ce poartă aceleași bluze deschise la culoare și luminate, în timp ce mintea și inima suspină amar în întuneric.

Un bărbat se poate uita la multe. :)) Dar numai una îi va răscoli în suflet. Nu se va uita în trecutul ei. Știe că nu îl mai poate schimba. Cel mult, îi poate domoli demonii și alunga fantomele. Nu se va uita la manichiură. Ați văzut vreun bărbat care să facă diferența? :)) Pentru el, toate sunt la fel. Cel mult, se va uita la mâini. Atunci când mână lui și a ei se caută pe sub masă, fredonând atingeri ce dezgheață ființa. Nu se va uita în jos. Căci ochii lui îi atintesc curios pe-ai ei. Nu se va uita prea mult în viitor. Viitorul și-l vor face împreună. Va savura prezentul. Cu toată aroma ce-i străpunge porii. Nu se va uita la alta. Căci Ea e cea care-i oferă totul.

Un bărbat adevărat se va uita în minte și în inimă. La final de poveste, e singura destinație ce contează! 🙂

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

5 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: La ce se uită un bărbat? :)

  1. deosebit acest articol, din pacate putini barbati sunt acei care se uita la interior mai mult decit la exterior dar mai sunt si cum spui sunt bine ascunsi, pacat asta e viata

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: