Alexandru Chermeleu: Nominalizare la Premiile Radar Media pentru cel mai bun blog al anului 2015.


Dragii mei, împreuna cu voi am ajuns in marea finala a premiilor radar de media, in cursa pentru cel mai bun blog al anului 2015.

Este o mare onoare pentru mine sa ma aflu in topul numelor importante din blogosfera românească (bloguri personale): Vulpescu, Irina B. si altii!

De ce este importantă acest concurs? Pentru ca semințele muncii mele si ale franturilor de gând așternute in scris, au inceput sa dea roade si sa încolțească in sufletul oamenilor. Pentru ca oamenii sunt din ce in ce mai deschiși atunci cand vine vorba de iubire iar eu voi încerca de fiecare data sa Aștern acest sentiment in cel mai frumos si autentic mod posibil.

Va multumesc ca imi sunteti aproape, ca ma urmăriți, ca ma cititi cu atata interes si ca ma distribuiti.

Indiferent de locul pe care il voi obține, eu voi continua sa scriu si sa Incant mintea si inima oamenilor din jurul meu. Acesta este doar inceputul unei Calatorii atât de frumoase! 🙂

Totodata, am demonstrat ca un număr mult mai mic de persoane de pe pagina se poate apropia ca numar de voturi de pagini cu sute de mii de oameni. Pana la urma, nu este important numarul prietenilor, ci calitatea lor. Iar voi ati demonstrat ca imi sunteti aproape.

Daca va place ceea ce scriu, daca va regăsiți uneori in randurile mele si daca voi considerați ca acest blog merita un loc in topul blogurilor personale, va rog sa il votați cu inima si mai apoi cu un click! 🙂 De asemenea, puteti distribui acest mini-articol pentru a face cunoscut blogul si altor persoane.

Link-ul il găsiți aici: Selectați alexandruchermeleu.com din lista si apăsați butonul vot!

http://www.radardemedia.ro/finala-premiilor-radar-de-media-2015-cel-mai-bun-blog/

Inca o data, va multumesc si va imbratisez!

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Un gând despre „Alexandru Chermeleu: Nominalizare la Premiile Radar Media pentru cel mai bun blog al anului 2015.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: