EX-ul din viața ta!


Sau cand fosta ta relatie e asemenea unei carti citite in graba, pe care o mai răsfoiești din cand in cand, făcând salturi la capitolele care inca te mai intereseaza. De parca fostul partener e o hârtie la care mai poti adauga trairi, momente si regrete, de fiecare data cand ajungi sa te gandesti la el. O amenda neplătită si care se Adaugă la impozitul inimii atunci cand încerci sa te păcălești singur, spunându-ti ca a trecut.

Cand „Ex-ul” te bântuie e foarte greu sa te gandesti la „Next”. :))) Si mult mai greu sa il accepti pe cel din urma in viata ta. Un „ménage à trois” emoțional ce nu ajunge niciunde. Dimpotrivă, mai multe minți zăpăcite, mai multe inimi frânte si trupuri învinse de o luptă mult prea grea a fiintei. Iar cand „fostul” câștiga bătălia, fii pregatit sa iti asumi. Cu vârf si îndesat. Atunci cand cartea de vizita a sufletului e murdărita de aceleași numere de telefon si de acelasi scenariu tragi-comic cu un final mai mult decat dureros. Nu poti sa te uiti inainte daca întorci mereu capul inapoi.

Fostul tau partener se numește „fost” dintr-un anumit motiv. Lasa-l in spate. Fostele tale relatii se numesc „foste” din acelasi motiv si ar trebui sa rămâna acolo. Undeva in urma, fara a fi căutate de priviri curioase. „Ex-ul” ar trebui sa însemne „Exit” my life si nu „EXpect me back”! 🙂

Iar daca si acum te miri de ce te tot suna, poate ca ar trebui sa te intrebi de ce ii mai răspunzi! 🙂

Peste 300 000 de oameni au achizitionat cartile mele! Incepe terapia pentru suflet! Citește si invata sa te iubești din nou! Comanda pachetul de 4 carti cu transport gratuit, autograf si pret special de aici: https://booksandpassion.ro/produs/pachetul-suprem-al-iubirii-si-regasirii-de-sine/

sau comanda telefonic: 0723155001

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: