Alexandru Chermeleu: Femeia nu-i curvă și nici fraiera! Ești tu un bou!


Atunci cand i-ai pus mana pe picior ai crezut ca o dai pe spate. Scaunul ei nici nu s-a clintit. 🙂 Te privea cu aceiași ochi ce străpung clipe. Nu te-ai putut abține si i-ai spus ca i-ai trage vreo doua palme peste fund. Doua palme ar trebui sa iti tragi tu. Femeile ușoare se impresionează asa. In cazul lor, sufletul nu cântărește nici macar un gram de finețe si subtilitate a ființei. Palmele la fund, mai târziu. Mai întâi, mângâie-i mintea. Nu degeaba se spune ca zona erogena a femeii este situată in creier. Acolo trebuie sa țintești, maestre. Nu jos sau intre sâni. Acolo poate ținti orice prost. Cu sau fara luneta feromonilor, atent potrivită in serile in care visezi la o tăvăleală gratuită.

Nu e rau s-o vezi in pat. E si mai misto sa te trezești alaturi de ea in diminețile in care multi dau bir cu fugiții. S-o bagi in pat e usor. S-o bagi in suflet, al naibii de greu. Unii ar muta si munții numai pentru a-i escalada vârfurile înghețate din inima. Tu ai trânti-o la perete iar mai apoi i-ai trânti telefonul in nas, a doua zi. Si-apoi te miri ca femeile sunt „curve”. Curva esti tu cand te-ai hotărât sa te joci cu mintea ei. Pe ea nu ai întrebat-o nimic. Un joc autentic de seducție e musai sa aibă doi protagoniști. Tu nu ai vrut sa o seduci pe ea. Tu doar ai vrut s-o f*i. Ai încurcat ordinea. Căci trupul fara minte nu e decat o jucărie prăfuită.

Femeia nu e fraiera! N-o poti prosti asa cum ai visat azi noapte. Nu poti sa-i furi un zâmbet daca nu ii așezi emoții in sertarul ființei.
Exista, in schimb, si femei fara majusculă.

Cu astea tu te-ai potrivi instant. E femeia care iti râde cand îi arați un deget. Ca proasta-n târg cand târgul este plin de marfa ieftină. Pe asta poti s-o bagi in pat ca nu se supara. Nici n-ai nevoie de cuvinte multe. E suficient sa pari ceea ce nu esti. La fel ca ea.

Dar mai exista si Femei misto. Femei ce si-au deschis mintea si inima. Femei ce nu se lasa prăduite de orice impostor ce calcă apăsat peste cadavre. Femei ce-au învățat iubirea. In primul rand sa se iubească mult. Cu ele-i greu s-o scoți la capăt. Cu ele stai cu ea in pantaloni. Cu ele Riști sa pari doar un bufon! 🙂

Femeia nu-i curva si nici fraiera! Esti tu un bou atunci cand te-ai repezit ca un taur in călduri inspre ea. Păcat! Ai ratat iubirea ei.

_______

Tu mi-ai citit cartile? Nu? Te invit sa o faci! Acum poti achiziționa pachetul suprem de 4 titluri cu transport gratuit oriunde in Romania si autograful meu, la un preț cu totul special! Invata sa te iubești si sa te bucuri de viața pe care o meriți cu adevărat! Comandă de aici 👇 https://booksandpassion.ro/produs/pachetul-suprem-al-iubirii-si-regasirii-de-sine/

Comenzi telefonice: 0723155001

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

3 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: Femeia nu-i curvă și nici fraiera! Ești tu un bou!

  1. superbbb!!!     Va multumesc , cu incredere si respect… Mihaela Bucalet !telef: 0766.283.871     Ceea ce ramane in urma ta, nu e ceea ce afisezi in fata oamenilor… ci ceea ce scrii in sufletele lor!

    De la: Alexandru Chermeleu Către: gottlob_mihaela@yahoo.com Trimis: Miercuri, 29 Iunie 2016 12:50:58 Subiect: [Articol nou] Alexandru Chermeleu: Femeia nu-i curvă și nici fraiera! Ești tu un bou! #yiv0948036891 a:hover {color:red;}#yiv0948036891 a {text-decoration:none;color:#0088cc;}#yiv0948036891 a.yiv0948036891primaryactionlink:link, #yiv0948036891 a.yiv0948036891primaryactionlink:visited {background-color:#2585B2;color:#fff;}#yiv0948036891 a.yiv0948036891primaryactionlink:hover, #yiv0948036891 a.yiv0948036891primaryactionlink:active {background-color:#11729E;color:#fff;}#yiv0948036891 WordPress.com | Alexandru Chermeleu Personal posted: „Atunci cand i-ai pus mana pe picior ai crezut ca o dai pe spate. Scaunul ei nici nu s-a clintit. 🙂 Te privea cu aceiași ochi ce străpung clipe. Nu te-ai putut abține si i-ai spus ca i-ai trage vreo doua palme peste fund. Doua palme ar trebui sa iti tragi” | |

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: