Alexandru Chermeleu: Cum văd bărbații, femeile


Le vedem cu sau fără perdea. Înmiresmate in parfum sau nu. Parfumul pielii lor cred ca e cel mai misto. Dăinuie si a doua zi. Le vedem cu fard sau fără. Atunci cand zâmbetul lor e singurul care face diferența dintre o femeie machiată si una fericită. 🙂
Le vedem ziua cât si noaptea. Unele ne țin treji iar lângă altele adormi prea repede. Precum o carte buna citită sub lumina unei veioze vechi si prăfuite. Le vedem atât îmbrăcate cat si dezbrăcate. Căci pe pielea lor ai putea scrie povești. Ai putea trasa linii atât de fine incat sa nu le poti recunoaște intre doua unduiri de coapse.

Le vedem supărate dar si fericite. Când fericirea lor radiază totul. Când iti dorești atât de mult controlul incat ești dispus sa il pierzi in brațele Ei. Iar dacă nu le ștergem lacrimile, sa ne fie rusine. Căci o femeie ar trebui sa plângă de fericire, nu de durere.

Le vedem mame, amante, soții, prietene bune si confidente. Le vedem suflete pereche. Atunci cand mintea si inima joacă un ultim dans de împerechere a simțurilor. Ca un ritual perfect si neîntrerupt de măști topite in focul Ego-ului.

Le vedem frumoase. Căci numai un bărbat tocit la interior ar putea spune ca femeile sunt urâte. 

Le vedem iubite. Căci o femeie atunci e împlinita. Departe de averi si pietre scumpe. Departe de bărbați ce cauta prima data jos. 🙂 In suflet este cel mai greu sa intri. Chiar daca unii ar da totul, doar pentru a ajunge-acolo.

Le vedem Femei. Căci fara ele, nici noi n-am fi… Bărbați!

Foto: gettyimages.com

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

3 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: Cum văd bărbații, femeile

  1. Da…cam asa…fara noi nici voi nu ati fi barbati adevarati…
    Continui sa-ti citesc articolele cu aceeasi nerabdare…iti multumesc…anul trecut m-au ajutat sa ma scol din morti, au fost o terapie pentru mine…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: