Iubind-o pe Ea: Nu doar o carte, ci o poveste de viața! Povestea ta!


Am avut cărți. Inca mai avem. Nu multe, ce-i drept. 🙂 Am avut mii. Le-am dat. Rândurile lor se plimbă acum prin mintea si inima celor care au achiziționat-o.

Au mai rămas 250 de exemplare și atingem cota de 5000 de exemplare vândute. Suntem extrem de bucuroși. Și nu numai pentru că ne apropiem de acest număr impresionant, ci in special pentru faptul ca tot mai multe suflete sunt interesate de aceasta carte. Oameni ce nu și-au pierdut speranța in ei si in iubire.

Tu ai cartea? Dacă nu, grăbește-te să o comanzi și intra automat in cursa premiilor „5000 de exemplare vândute – Giveaway”. Da! Vom avea si premii! Pentru ca sunteți minunati si pentru ca meritați! 🙂 De unde comanzi? Dai click pe linkul de mai jos si plasezi comanda!


http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Ești bărbat? Nu face nimic! Aceasta carte este si pentru tine! 🙂 Sau, dacă nu ai timp să o citești, o poți lua pentru Ea. Impreuna cu o floare poate fi Cadoul perfect pentru Ea!

image

Ești femeie? Citește cartea si redescoperă-te. Redescoperă iubirea pe care o meriți si pe care ai așteptat-o atât de mult timp. Pentru că nu trebuie sa te oprești niciodata din a cauta omul pe care să îl iubești și care să te iubească.

Ce mai aștepți? Comanda și tu cartea și convinge-te!

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

5 gânduri despre „Iubind-o pe Ea: Nu doar o carte, ci o poveste de viața! Povestea ta!

  1. ESTE IMPRESIONANT FIECARE CUVINT,ATUNCI CIND AM INCEPUT SA CITESC,EFECTIV NU MA PUTEAM OPRII,,SIMT,,,MA REDESCOPAR CITIND,NU MA POT SATURA DE MINUNATELE CUVINTE SI DE NUMEROASELE ADEVARURI:-)

    Apreciază

  2. Este superba când am cumpărat-o nu am crezut ca o sa ma capteze asa de mult și chiar pur și simplu nu o mai putem lăsa din mână. E superba o recomand tuturor

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: