Iubind-o pe Ea – Cartea de suflet care a atins mii de inimi!


NOU!!! Comanda cartea cu autograf! Ultimele exemplare semnate in istoria acestei carti. Iubind-o pe Ea in ediție limitată de Sarbatori!

Comanda la numarul de telefon 0751 492 686 sau aici: http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Iubind-o pe Ea – Bestseller în Romania!


Peste 8500 de exemplare vândute in mai putin de patru luni de zile de la lansare! 8500 de suflete ce și-au completat biblioteca minții si a inimii cu această carte. O carte profundă, o carte sensibilă, o carte cu iubire, pentru iubire. O carte care se poate reciti oricând, memorand frânturi din ea in abisul ființei. O carte de conștientizare a propriei ființe si a propriilor trăiri in raport cu tine si persoana de alături.

„Iubind-o pe Ea” înseamnă eu, înseamnă tu, inseamna noi. Pentru ca iubirea este însăși esența vieții iar viața inseamna iubire. Oamenii au fost, sunt si vor fi insetati mereu de sacru si iubire. Aceasta forța eterna ce completează puzzle-ul imperfect pe care viața ni-l așterne in fata noastra. 

Nu există mulțumire si satisfacție mai mare ca atunci cand stii ca mii de oameni iti îmbrățișeaza rândurile si se transpun in poveștile fără de sfarsti ale dragostei.

Va multumesc pentru tot! Pentru interesul imens acordat acestei carti. Pentru ca ati citit-o, pentru ca ati recitit-o, pentru ca sunteți ajutați de ea, pentru ca împărtășiți trăirile voastre si altor oameni, pentru ca iubiți si sunteți iubiți. Pentru ca sunteți!

Dacă nu ți-ai achiziționat cartea de suflet, nu este târziu. O poti comanda acum direct de pe shop. De unde mai exact? De aici: 

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Datorită numărului mare si constant de cereri zilnice, ne-am hotărât ca de acum inainte sa avem grijă ca „Iubind-o pe Ea” sa fie mereu in stoc pentru a fi comandată imediat si pentru a ajunge cât mai repede in brațele voastre.


De ce „Iubind-o pe Ea”? Pentru ca Ea este totul! Femeia este viața, este împlinire, este speranța, este motorul cel mai puternic al vieții, este renaștere, este iubire, este regăsire, este devenire, este completare si iertare.

Această carte este pentru tine dacă:

1. Inca mai crezi in iubire

2. Nu mai crezi in iubire dar vrei sa o regăsești

3. Doresti sa te regăsești.

4. Doresti sa înveți sa te iubești si sa te respecți.

5. Esti bărbat.

6. Esti femeie.

7. Esti in căutarea iubirii adevărate.

8. Doresti sa menții Flacăra iubirii aprinsă.

9. Ti-ai pierdut încrederea in tine iar stima de sine este zero.

10. Iti plac scrierile mele! 🙂

Aceasta carte nu este pentru tine dacă:

1. Te consideri un as in materie de iubire.

2. Iubirea ti se pare un subiect inutil.

3. Nu iti plac scrierile profunde si sensibile.

4. Consideri ca le stii pe toate.

5. Nu iti plac scrierile mele.

V-am pregătit o sumedenie de surprize! Cea mai mare surpriza înaintea Sarbatorilor de Paști este ca poti achiziționa cartea cu autograf! Este ultima ocazie cand poti rezerva un exemplar semnat! 

Suna la numarul de telefon 0751 492 686. De restul ne ocupam noi! 🙂

Nu te-am convins inca? Da click pe linkul de mai jos, comanda cartea si vorbim după ce o citești! 🙂

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

15 gânduri despre „Iubind-o pe Ea – Cartea de suflet care a atins mii de inimi!

 1. Am comandat cartea si a doua zi a ajuns. E fascinanta , irezistibila .E pentru barbati pentru femei pentru cei care au suferit dar cred inca in iubire si in tot ce poate naste frumoas din iubire.Pentru cine pune iubirea in topul sentimentelor ,pentru cine stie sa iubeasca , pentru cine nu stie, pentru cei ce stiu sa se iubeasca. E pe sufletul meu*. Merita incercat !@@Succes !! O ador !!

  Apreciază

   1. locuiesc in Germania si doresc sa cumpar si eu cartea.Cum se procedeaza sa pot intra in posesia ei,aici?Si bine-nteles modul de plata.Va multumesc.

    Apreciază

 2. IUBIND-O PE EA
  Am citit-o… si o voi reciti in zilele in care cafeaua va avea gust de dor,iar fumul de tigara imi va invada trupul si mintea cu dorinta revederii.
  M-am cautat,m-am descoperit,m-am redescoperit, in peisajul exaustiv sublim pictat in fiecare cuvant,in fiecare fraza,in fiecare capitol.
  O carte despre el si ea,ce ar trebui citita de toti acei care au atins cupola beatitudinii,dar si de cei care cred ca au atins-o,dar in fapt nu au simtit-o infiltrata in inima,in spiritul si trupul lor.
  Toate felicitarile mele,autorului! iar eu semnez:,,sunt Femeie si pot sa cer totul de la viata…si ceva in plus !”

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: