Alexandru Chermeleu: O mie…


Îți mai aduci aminte când ne-am sărutat prima oară de parcă nu era prima oară? 🙂

O mie de bărbați ar fi stat la coada inimii tale pentru a-ți atinge nervii buzelor.

Îți mai aduci aminte cât de mult vorbeam la telefon, topind minute printre orele ce patinau atunci pe gheața limbilor de ceasuri trecute?

O mie de bărbați și-ar fi schimbat abonamentul numai pentru a putea vorbi, nelimitat, cu… tine.

Îți mai aduci aminte cum râdeai când îți râdeam?

O mie de bărbați ți-ar fi împrumutat obrajii doar pentru a zâmbi si ei.

Îți mai aduci aminte când cutreieram pe străzi ticsite de voci ce parcă răsunau la fel?

O mie de bărbați te-ar fi oprit la semafor doar pentru a-ți cere un autograf semnat pe suflet.

Îți mai aduci aminte cum ne uitam la filme, ore-n șir?

O mie de bărbați ar fi urcat pe scena vieții tale numai pentru a fi si ei actori in filmul tău.

Îți mai aduci aminte când ne-am cunoscut? Căci cunoscându-te pe tine am ajuns sa ma cunosc pe mine.

O mie de bărbați s-ar fi jertfit pe-altarul fericirii doar pentru a cunoaște un dram din iubirea ta.

Îți mai aduci aminte cum te-am iubit si ma iubeai?

O mie de bărbați nu te-ar iubi așa…

Foto: gregnix.deviantart.com

_______ 

Comanda prima mea carte, „Iubind-o pe Ea” si lasa-te purtat printr-o mie de metafore ale vieții! Redescoperă iubirea pe care o meriți! Daca o comanzi acum, ai transport GRATUIT oriunde!

Comanda telefonic: 0751 492 686

Comanda online: 

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: