EliteInLove – În căutarea iubirii 


Cu toții suntem in căutarea iubirii. Pe mare sau pe uscat. Printre nisipuri mișcătoare sau printre ape line. Suntem prinși in mrejele unui nou inceput, insa nu știm sa punem deoparte, cu grija, trecutul. 
Avem nevoie de un suflet cald alaturi. Si nu doar pentru a-l încălzi pe al nostru, ci si pentru a incalzi dimineți înghețate si nopți purtate, atât amar de vreme, in singuratatea simțurilor.

Dacă nu mai ai răbdare sa citești, apasă pe linkul de mai jos si descoperă singur.

http://www.eliteinlove.ro

Oamenii au nevoie de iubire. Oamenii au nevoie de alți oameni. Așa cum mâinile au nevoie de alte mâini si ochii de privirea celuilalt. 

Prietenii mei de la EliteinLove iti oferă o șansa unica. O șansa de a găsi iubirea, fara sa-i mai dai drumul. O șansa de a cunoaște oameni asemenea tie. O șansa de a lega prietenii sincere și de suflet. O șansa de a te înscrie într-o comunitate selecta, o comunitate ce te reprezintă. O comunitate in care vei descoperi povesti de viața si de iubire. Un loc in care poti gasi si tu ceea ce mintea si inima cauta, neîncetat: Liniște!

Iubirea o poti gasi oriunde. Fie ca esti in oras, grăbit fiind in drumul tau spre viața, sau acasă, in spatele unui calculator.

Iubirea o poti gasi peste tot. Important este sa te lași si tu găsit de ea. 

Înscrie-te si tu in familia EliteinLove. Iar daca sufletul pereche nu te așteapta după colț, pleacă tu in căutarea lui! 🙂

Click aici:

http://www.eliteinlove.ro

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: