Alexandru Chermeleu: Cel mai bun bărbat din viața unei femei e următorul? 


Daca cel de dinainte nu a bifat cu brio rolul de cuceritor la foc continuu. Precum un cozonac pe care il lași la dospit si il scoți afara inainte de a se umfla. Cam asa se întâmpla si cu unii. Se dezumfla inainte de termen. Iubirea este o prăjitura. Asezonată cu arome proprii.
Cel mai bun bărbat din viața unei femei ar trebui sa fie abonat la astfel de prăjituri. Un bărbat care se mulțumește numai cu felul întâi nu va gusta niciodată din desert. Atunci iubirea devine un deșert. Un deșert fara oaze de liniște si fara posiblitatea de a potoli setea inimii celuilalt. Multi se pierd de-a lungul călătoriei. Unii obosesc si transpira mai rău ca atunci cand aleargă. Tot de iubire. Pentru alții e îndeajuns iluzia fetei Morgana.
Cel mai bun bărbat din viața unei femei este bărbatul potrivit. Potrivit cu grija in minte si in inima. Asemenea ultimei piese de puzzle căutate prin inconștient. Iar daca bucățica nu se potrivește, vom cauta altele. Neînjumatatite. Vom cauta întregul. Si il vom integra. In ființa. Precum un cântec al sufletului ce plânge după ultimul refren pierdut printre stofe.

Cel mai bun bărbat din viața unei femei e următorul. Sau poate ca nu. Atunci cand primul s-a jucat cu mintea ei iar ultimul nu i-a atins inima. Căci inima unei femei se cade a fi atinsa cu precizia chirurgicală a celui care țintește cu vârful vorbelor, trăiri, emoții… sentimente. Ca mai apoi sa le transforme in fapte.

Cel mai bun bărbat din viața unei femei poate fi următorul. Atunci cand cel de-acum nu face parte din catrenul vostru. Atunci cand muzica inimii își pierde ritmul iar ochii se intorc după altcineva.

Căci cel mai bun bărbat e cel care te iubește. Nu doar in zilele cu soț sau cu mult soare. Ci si in iernile in care zilele impare își cauta frenetic, perechea.

Ce bărbat se poarta anul acesta? Se poarta bărbatul de anul trecut! E criza! :))

Insa cel mai bine ar fi sa se poarte bărbatul potrivit. Potrivit ție.

———

Tu mi-ai citit cartile? Nu? Te invit sa o faci! Peste 300 000 de oameni au facut-o! Acum poti achiziționa pachetul suprem de 4 titluri cu transport gratuit oriunde in Romania si autograful meu, la un preț cu totul special! Invata sa te iubești si sa te bucuri de viața pe care o meriți cu adevărat. Comandă de aici 👇 

Comenzi telefonice: 0723155001

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: