Alexandru Chermeleu: Bărbatul e ca un restaurant. Dacă serviciile nu sunt bune, nu te mai duci a doua oară. :)


Bărbații sunt ca restaurantele. Unele se respecta, au meniul complet si servirea pe măsura. 🙂 Altele, te atrag de la început cu reclame gratuite iar mai apoi, aproape ca te înjura când vrei sa comanzi ceva. :)) Unele sunt curate precum o lacrima scăpată între doua pahare de vin iar altele … Sunt mizerabile! Dacă vrei sa nu mori de foame, va trebui sa comanzi înainte de a ajunge. Cam la asta se rezuma si faptele unora. Sunt înnobilate de cuvinte alese. Asemenea unui sertar plin de ingrediente exotice. Chiar dacă lipsesc cu desăvârșire. Degeaba folosești pahare de Murano dacă șampania e fara gust.

La unele te duci cu drag iar la altele nu te mai duci deloc 🙂 Atunci când iti dai seama ca iubirea a expirat de multă vreme.

Din nefericire, realitatea e alta. Exista femei ce frecventează același loc. Același meniu aruncat între doua vorbe de duh si aceleasi minciuni servite ca desert. Ca mai apoi sa se întoarcă înapoi acasă si sa își bage două degete pe gât. Nu cred ca mâncarea e de vina si nici restaurantul. De multe ori, femeia e singurul complice la nefericirea ei. Atunci când prostul de lângă ea a uitat sa ii șteargă lacrimile si să-i aducă zâmbetul pe buze. Femei ce au uitat cum e sa mai Zâmbești. Încă așteaptă. Așa cum ai aștepta o ciorbă deja acrita si reîncălzită.

Unele restaurante te avertizează dinainte ca „Aici nu se fumează”. In altele esti luată la mișto atunci când iti aprinzi, ușor, Țigara. Cu bărbații e la fel. Ar fi mișto ca unii sa poarte o sigla pe care scrie mare si îngroșat: „Aici nu se iubește”. Măcar stii de la început unde intri. 🙂 Caci in inima nu vei intra așa de repede.

Dragi femei, nu mai frecventați restaurante ieftine. Restaurante care si-au bătut joc de voi din clipa in care le-ați călcat pragul. Însă aveți grija si cu cele de lux. Uneori, plata e pe măsura. 🙂

Pentru ca, intr-o relație nepotrivita, primesti nota de plata la final! Fii pregătit sa plătești mai mult decât te ține buzunarul sufletului!

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

3 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: Bărbatul e ca un restaurant. Dacă serviciile nu sunt bune, nu te mai duci a doua oară. :)

  1. Ca sa vezi daca ” serviciile ” sunt bune , trebuie mai intai sa le incerci …..ori , pt . o femeie ” prea multe incercari ” cam distorsioneaza gustul si …distrug reputatia ……..asa ca , mai bine te ghidezi dupa instinct – glasul ratiunii si al inimii..

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: