Alexandru Chermeleu: Nu plânge, Ana, că Raluca ți l-a luat  


Dacă iti amintești, si tu l-ai luat de la Andreea. 🙂 Când tu iti deschideai picioarele, ea își închidea mintea si inima. Atunci te simțeai iubită. Andreea nu avea cum sa înțeleagă. Pentru ea, nu erai decât o javră ce merita eutanasiată. Își promitea cu zâmbetul pe buze ca te va părui atunci când te zărește in oraș. Deși, v-ați întâlnit la semafor, de-atâtea ori. 🙂

Nu plânge Ana, că Raluca ți l-a luat. Căci roata se întoarce. Așa cum s-a întors si el la tine, înainte de-a pleca definitiv. Păcat ca n-ai vorbit cu Andreea. Si ea l-a luat de la o alta. Mult prea repede si cu mult zgomot. O chema Roxana. Un alt nume de bifat pe lista lui.

De Crăciun, ea a plecat sa-i cumpere un cadou iar el a plecat la alta. La Andreea. 🙂 Căci sărbătorile așa sunt pentru unii. Sunt cei ce rad si cei ce plâng.

Nu plânge, Ana, că Raluca ți l-a luat. Vioara a doua întotdeauna se aude mai încet. In cazul asta, nu mai păstrează Armonia. Atunci când linia melodica a celor doi a fost întrerupta de sunete din exterior.

Nu plânge, Ana, că Raluca ți l-a luat. El s-a lăsat luat. Așa cum s-a lăsat purtat in brațele de dinainte. Când niște suflete s-au transformat in nume aruncate pe o foaie de hârtie.

Acum a apărut o alta. Ramona e trecută in telefon. In suflet, a uitat s-o treacă. Se întâlnesc destul de des si lung. Deși Raluca nu știe nimic. Încă-l așteaptă acasă cu un sărut. Nu plânge, Ana, că Raluca ți l-a luat. Raluca va avea aceeași soartă. 🙂

Știi tu, Ana … Bug Mafia are o melodie ce se numește „Poveste fara sfârșit” iar Andrei Ciobanu, o carte numită, „Suge-o, Ramona”. Din păcate, unele trăiesc povestea iar altele ramân … numai cu cartea! 🙂

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

5 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: Nu plânge, Ana, că Raluca ți l-a luat  

 1. Aproximativ la fel am patit si eu,doar ca eu nu l-am luat alteia,iar cea care l-a luat a fost chiar prietena mea…insa cel mai rau este ca avem 2 copii prescolari care nu prea inteleg asta…..

  Apreciază

 2. Nu plange Ana, Raluca nu l-a luat, a plecat singur . Draga Ana nu ai pierdut nimic pentru ca el nu a fost al tau niciodata, asa cum nu a fost al niciunei femei din trecutul lui. Razi Ana, va veni ziua in care se va daruii cu totul Evei, doar ca Eva isi doreste doar sa scrie nume noi in carnetel, in ziua aceea va intelege si el ca tradarea doare,dar pentru tine va fi trecut deja. Asa e ca razi cu hohote,Ana?

  Apreciat de 1 persoană

  1. „Nu plange Ana, Ramona, Roxana….!!! „… Da pe el cum il cheama, in toata ecuatia asta?!? El are doar o singura vina: s a lasat furat…. Saracul!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: