Alexandru Chermeleu: Un Altul …


Brațele tale în jurul altui bărbat … o ciumă pe care trupul meu nu ar putea să o suporte.

Buzele tale lipite de altele … un cântec pe care nu mai pot dansa.

Trupul tău atins și mângâiat de el  … un coșmar pe care mintea îl reneagă.

Vocea ta îmblânzita de o alta … un sunet fără de ecou ce-mi perforeaza, surd, timpanul.

Râsul tău pentru un altul … o lamă ce îmi taie respirația atunci când noi râdeam, pătați de vinuri scumpe.

Privirea ta ațintita spre alți ochi … o menghina ce-mi stoarce lacrimile pe care vântul nu le mai poate usca.

Gândurile tale pentru un altul … venin ce-mi curge în venele ce până nu demult, musteau a tine.

Timpul tău petrecut cu altcineva … o carte rupta în mii de bucăți. Atunci când nu voi mai putea să te citesc. Ca un analfabet ce își blestema literele.

Iubirea ta pentru un altul …

Un abis de regrete infinite atunci când pentru tine nu am fost și … ultimul!

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

3 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: Un Altul …

 1. Se spune k niciodata nu pretuiesti ceea ce ai decat atunci cand pierzi si e prea tarziu pt regrete. Cuvintele tale subliniaza acest adevar dureros . Mi-a placut!

  Apreciază

 2. Cică nu realizezi ce ai avut până nu pierzi
  Dar sunt sigur că nu obții nimic dacă nu crezi
  N-avem nevoie de-o despărțire să ne dăm seama
  Știm sigur că doar ÎMPREUNĂ învingem teama.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: