Alexandru Chermeleu: Ce își dorește o pitipoanca


De multe ori, nici ea nu știe ce își dorește. În mintea ei, exista combinații de N prosti. Luați câte doi, sau chiar mai mulți. Deodată! 🙂 Cu primul se poate întâlni de dimineață. O cafea băută în doi e mișto. Atâta timp cât e băută la Mall. Nu te aștepta ca ea sa se uite în ochii lui. Chiar dacă el vrea să-i ghicească în ceașcă, pe ea o doare la bască. Va cauta privirile altora. De sus în jos și mai apoi de la stânga la dreapta. Cu al doilea se poate întâlni după masă. O friptura în sânge se mănâncă numai într-un restaurant pe măsură. Chiar și atunci când sângele lui fierbe s-o mai vadă încă o dată. Săracul. Iar dacă friptura nu e fripta, fript va fi el. Cu ultimul se poate întâlni seara. În pauzele de club și de solar. De obicei, ultimul e cel mai bun. E de păstrat. Are privilegiul de a rămâne. Nu în suflet, ci peste noapte. O noapte înmiresmata în mai multe orgasme simulate. Simulat va fi și el. Pe degetele ei lungi de la mâini.

Își dorește haine. Care mai de care mai colorate și în trend. Pentru ea, o bluză de la Zara e mult mai importanta decât un sărut sincer, seara. Își dorește parfumuri. Deși, pe interior e afumată. S-ar da în fiecare zi cu altul. Atâta timp cât e mereu … un  altul! 🙂 Își dorește plimbări lungi și dese. Cu mașina. Mașina altora. Ea nu are. Iar dacă are, e mereu în service. Își dorește selfie-uri nevrotice în locații, aparent exotice. Multe dintre ele își fac poze în drum spre baie. Altele se împiedică. Pe același drum și pe aceleași tocuri de 15. Mai rar întâlnești vreuna care sa se împiedice de pragul inimii. Cele mai multe se opresc în fata bancomatului. Căci inima atunci începe sa tresară. 🙂

Își dorește silicoane. Și nu pentru ca ar avea sânii urâți sau deformați. Ci pentru ca si prietena ei are. Își dorește unghii false. Pentru a intra în ton cu caracterul. Botox. Nu pentru a săruta și alte buze. Ci pentru a și le admira singură în aceeași oglindă ce reflecta un telefon în depărtare.

Își dorește sa fie apreciata. Dacă s-ar aprecia singura, nu ar avea nevoie de confirmări. Continue și celebre. Își dorește atenție. Chiar dacă atenția ei e distributiva. Își dorește plăceri. De moment. Cele lungi  consuma multa energie. Își dorește sa fie cunoscută. Mai mult pentru ceea ce poate primi și nu pentru ceea ce poate oferi. Își dorește o iubire. Mai mult una pasagera. Pe celelalte le-a ratat cu brio. 🙂

O pitipoanca își dorește multe. Problema e că, de cele mai multe ori, accepta să se mulțumească cu puțin.

La final de zi, o pitipoanca își dorește sa iubească și sa fie iubită. Unele se vor trezi.

Pentru că dacă vrei sa găsești, e musai sa te oprești din a căuta acolo unde nu trebuie.

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

2 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: Ce își dorește o pitipoanca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: