Alexandru Chermeleu: Cum se cucerește un bărbat inteligent


Plimba-l toată ziua. Cu mașina lui. 🙂 S-ar putea sa se plictisească înainte de vreme. Bărbații isi vor „licența” de iubit, nu de taximetrist. Vino la prima întâlnire cu fusta pana în fund. S-ar putea sa ii trezești hormonii. Si atât. Asta nu e seducție. E prostituție. Spune-i ca adori cluburile si timpul, pierdut gratuit, prin ele. Drumul spre biblioteca e mai lung. La fel ca drumul pana la el acasa. 🙂 Spune-i ca nu iti plac decât restaurantele scumpe și localurile de lux. De parcă sufletul celuilalt ar fi bătut în diamante fine. Scumpă s-ar putea sa fie și a doua întâlnire. Scumpă la vedere! Căci la revedere nu va fi! 🙂

Vorbește-i vulgar și nonșalant. S-ar putea ca dragostea la prima vedere sa sughita amar. Încearcă să îl impresionezi cu tot felul de cugetări pe care nici tu nu le înțelegi. S-ar putea sa vorbiți două limbi diferite. Două buze nu se vor atinge niciodată în felul acesta. Cu atât mai mult doua inimi ce își fac cu ochiul. De minte nici nu mai vorbim. Va fi anihilată precum o vestă anti glonț ce mușca din impactul unui obuz.

Parfumează-te peste măsură. E posibil sa nu îți mai simtă parfumul sufletului. Pentru ca cel din urma trebuie sa își arate aroma.

Un bărbat inteligent nu se cucerește asa. Poate doar unul prost sau plictisit de viață. Barbatul inteligent se seduce. Cu grija femeii ce știe ca parfumul inimii e infinit mai dulce decât cel împrăștiat pe bluză.

Fie ca stați pe o bordură groasă, fie pe banca unui parc uitat de pași. Fie ca va plimbați aievea printre voci necunoscute.

Un bărbat inteligent se cucerește cu finețe si caldura. Cu finețea minții și căldura inimii. Cu aroma simțurilor și cu formele nedeslușite ale cuvintelor ce curg firesc, printre dorințe. Ca două picături de timp ce-au înghețat printre secunde.

Sa cucerești un bărbat inteligent e o provocare. Un challenge pe care numai o femeie inteligenta îl acceptă. E chimie și matematică. Gramatică la superlativ și fizica  cuantică. E literatura și muzică. E un tot fascinant. E artă.

Iar un bărbat inteligent se cucerește printr-o singura artă: Arta de a fi Tu!

___________

Cartea Iubind-o pe Ea este disponibilă in stoc. Pune mâna pe ea! 🙂 Comand-o acum! De unde? De aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

7 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: Cum se cucerește un bărbat inteligent

  1. un barbat inteligent… folosind conceptul de „cucerire”denaturam grav iubirea.a cuceri este diferit de a iubi. a cuceri are in spate: lupte,orgolii,vanitati,auto-considertii. un barbat inteligent este un barbat inteligent, cre simte vibratia iubirii. e simplu.pe un pisoi nu il poti cuceri, il poti iubi si el va raspunde cu iubire.

    Apreciază

  2. „comentariul meu e in asteptare”. vine barbatul despre care se face vorbire in text sa il valideze ? sper sa intelegi gluma, asa cum am inteles si eu. asteptam in continuare textele pline de tilc, pt care iti multumim. cu simpatie un rabdator nerabdator.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: