Alexandru Chermeleu: Cymbalta și Prozac? Nu! Cozonaci, muzică și ploaie


Ma doare în cot de trecut. Ii mulțumesc ca m-a întărit și m-a făcut ceea ce sunt acum. La naiba cu fantomele acestuia și cu suferinta prelungita în agonie. La naiba cu impostorii de suflete ce mi-au cautat în portofel și mai apoi în gânduri. S-au înfruptat din trupul meu destul, lăsând în urma doar faramituri și urme de parfum.

Nu imi mai pasă de ce crede lumea. Căci lumea oricum te judecă. Bun sau rău, cam tot acolo ești răstignit. În ochii unora. Aleg sa fac ceea ce simt iar cei care ma simt, vor intelege.

Ma doare în cot de uși în care bați, tocindu-ti degetele. De telefoane ce nu mai răspund. De zeci și sute de mesaje fără glas. Precum o mie de scrisori ce s-au pierdut, treptat, printre suspine. De oameni care au uitat ce nume porți. Demult ai fost înlocuit.  Ca pe o haina de sezon ce și-a pierdut culoarea. Te-ai demodat în mintea lor atunci când inima bătea în alte părți.

M-am săturat să tot alerg atunci când alții pasul și-l tocesc pe loc. Să plâng atunci când toți ceilalți râd. Să fiu al doilea nume de pe o agendă ștearsă. Sa tremur surd și fără rost în zile lungi.

Mă doare în cot de oameni răi. De oameni ce aștern invidie. Ce te bârfesc ca pe o boală grea. Ca pe un virus ce-l transmit în atmosfera. M-am săturat sa ma intoxic cu atâtea măști. Căci unii și le fabrică neîncetat.

De astăzi scap de boala lor. De șoapte otrăvite în cuvinte dulci. De astăzi voi manca cozonaci. Voi asculta muzica și voi dansa în ploaie.

Je m’en fous!

De astăzi ma iubesc ca la-nceput…

_________

Comanda cartea „Iubind-o pe Ea” si bucura-te de tine si de iubirea pe care o meriți! Pentru ca Tu meriți sa fii un om fericit! Click aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Un gând despre „Alexandru Chermeleu: Cymbalta și Prozac? Nu! Cozonaci, muzică și ploaie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: