Alexandru Chermeleu: Ce trebuie să știi despre bărbați


Bărbații nu sunt niște animale în călduri. Nu sunt roboți programați să simtă și nici eroii pe care ii savurai acut în poveștile copilăriei. Bărbații nu sunt mașini de făcut sex și nici sclavi ai plăcerilor de orice fel. Nu sunt din oțel și nici îmbrăcați in fibră de titan. Bărbații nu sunt niște porci. Cel puțin, nu toți! 🙂 Din ciclul indestructibil al femeii ce consideră ca „Toți bărbații sunt la fel”, de prea multe ori barbatul a fost demitizat in fața sexului slab.

O imagine a femeii ce consideră că daca a avut 5 relații eșuate, vina este în totalitate a purtătorului de pantaloni. Ceea ce multe femei nu știu este faptul ca 5 relații eșuate nu înseamnă altceva decât o singură relație, eșuată de 5 ori. Așadar, ne mai uităm și în ograda noastră înainte să dezlegam câinii de vânătoare. 🙂

Bărbații sunt, inainte de toate, oameni. Indiferent ca vorbim despre bărbatul inteligent sau despre pseudo inteligentul de pe facebook cu aere de semi doct. Ala, da! Care încearcă să agațe orice in jurul lui, omorând cu premeditare limba română atunci când nu copiază statusurile altora. :)) La final de zi, nu putem să judecăm pe nimeni. Toți sunt în căutarea iubirii. Inclusiv matahala de 2 pe 2 de la sala din spatele blocului. Și ei au nevoie de afecțiune. Nu doar femeile.

Inca exista femei ce consideră ca barbatul nu are nevoie decât de apreciere și de sex. O mare eroare. Încearcă să păstrezi un bărbat lângă tine, procedând asa. Vei eșua lamentabil. Unde dragoste nu e, nimic nu e. De ambele părți.

Bărbații sunt niște ființe mișto. Chiar și atunci când ii calci pe coadă. Depinde cine ii calcă și in ce mod. 🙂 Sunt mișto atunci cand incearca sa iti faca pe plac si atunci cand obosesc din cauza asta. 🙂 Sunt mișto atunci când te așteaptă acasă cu o masă caldă. Mai sunt și bărbați de genul acesta. Femeile norocoase știu despre ce vorbesc. :)) Sunt mișto chiar și atunci când sunt supărați. Mulți dintre ei își iau jucăriile  (tableta, telefon, laptop) și se izolează în camera cealaltă. Dacă vrei să continui cearta cu el, ar fi bine sa te gândești de două ori înainte. Ori mergi sa il impaci, ori pleci la shopping. :))

Bărbații sunt frumoși . Atunci când se bâlbâie la prima întâlnire și când încearcă să își ascundă lacrimile … la ultima. Sunt frumoși atunci cand au învățat să te iubească. Sunt și mai frumoși atunci când sunt iubiți, la rândul lor.

Sunt mișto atunci când se împiedică de pragul inimii. Când își ascund rușinea după două zâmbete. Când te sună insistent pentru a te invita în oraș și mai apoi în suflet. Sunt mișto atunci când te conduc acasă. Când te învăluie în tăceri subite atunci când buzele lor încearcă să le guste pe-ale tale.

Sunt mișto și când se îmbracă la costum și când ii vezi in treningul ce nu îți place. Și când sunt treji și-atunci când dorm. Chiar dacă unii adorm înaintea ta și se trezesc cu mult după. :))

La final de zi, femeia trebuie să fie conștientă că orice bărbat este, înainte de toate, un suflet.

Iar dacă al tau este încă rătăcitor, cu siguranță există undeva, acel bărbat care ti-l poate găsi. Important este să nu îl ascunzi de toți! 🙂

_______

Ce trebuie sa stii despre femei? Sau ce trebuie sa stii despre Ea! 🙂 Comanda cartea „Iubind-o pe Ea” si afla! Click pe linkul de mai jos:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

3 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: Ce trebuie să știi despre bărbați

  1. Iti dau dreptate in ceea ce spui, dar cu siguranta nu mai multa decat imi dau mie.. M-am gandit ca poate relatiile mele au esuat din cauza mea, nu generalizez cu parerile in privinta nimanui, si totusi m-am hotarat sa-l foarte ascund…sufletul! Bun articol oricum!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: