Muzica inimii are un alt ritm (Turneu Național de muzică Fado)


Te-ai gandit vreodată cum ar fi să asculți muzică, Ținându-l pe celălalt, de mână? Iar dacă nu ai pe cine ține de mână, nu face nimic. Muzica te va ține pe tine. 🙂

Te-ai gandit vreodată că oamenii au nevoie de muzică așa cum cerul are nevoie de ingeri iar îndrăgostiții de atingeri?

Ți-ai imaginat vreodată cum este să asculți muzica inimii într-o limbă atât de jucăușă si melodioasa? Pentru mine, limba portugheză este o limba a sufletului iar muzica tradițională, o săgeată ce atinge inimi, fără a le răni.

Alexandru Chermeleu si Ricardo Caria te invită la un turneu pe care nu trebuie să il ratezi. Un concert al iubirii. O iubire ce va ajunge și în orașul tău.

Pentru că muzica inimii are un alt ritm. Iar acest ritm poartă numele de : Fado. Primul Turneu Național de muzică Fado in România!

In curand, vom aduce glasul Lisabonei si al Portugaliei si in tara noastra. 🙂

TIMIȘOARA : 5 Octombrie – Sala Capitol

ORADEA : 6 Octombrie – Casa de Cultura a Sindicatelor

TÂRGU MUREȘ : 8 Octombrie – Căminul Cultural Mihai Eminescu

CLUJ NAPOCA : 9 Octombrie – Casa de Cultură a Studenților

SIBIU : 12 Octombrie – Sala Thalia

BRAȘOV : 13 Octombrie – Sala Patria

BUCUREȘTI : 15 Octombrie – Palatul Național al Copiilor

Biletele se pot procura de pe linkul de mai jos:

http://almanofado.pt/#turneu

Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe pagina artistului:

http://www.almanofado.pt

Va așteptăm la o seară de vis! Acolo unde mintea si inima canta in acelasi glas! 🙂

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Un gând despre „Muzica inimii are un alt ritm (Turneu Național de muzică Fado)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: