Alexandru Chermeleu: Cum îți dai seama dacă o femeie este îndrăgostită de tine


Conform DSM-ului,  îndrăgostirea este o boală. Cum îți dai seama ca ești bolnav? Atunci când nu mai vrei sa te vindeci. 🙂 Cred ca e singura boala pe care o suportam intre doua bătăi de inimă. O femeie îndrăgostită radiază. E ca un far ce luminează și cele mai întunecate poteci ale minții. Nu trebuie sa meargă în zigzag și nici sa se împiedice. Atâta timp cât s-a împiedicat deja de pragul inimii tale.

O femeie îndrăgostită iti vorbește mult. Nu s-ar mai opri. E precum un acumulator ce nu se golește niciodată de energie. Te învăluie în povesti și te privește în ochi. Mereu în ochi. Cum faci o femeie îndrăgostită sa tacă? Ii ocupi buzele. Cu ale tale. Unii s-au lăsat și de fumat așa! :))

O femeie îndrăgostită este prezenta. Este aici si acum. Nu este nici în trecut și nici în viitorul neîntamplat. Nu isi mai doreste sa plece. Cele care vor sa plece nu sunt indragostite, ci plictisite. 🙂

E îndreptată complet înspre tine. Atât cu inima cat și cu trupul. E un tot ce te învăluie în cele mai mișto senzații. E ca un rollercoaster amețitor ce îți învârte stomacul pe dos. Ai mai vrea și a doua oară. Cu siguranță și a treia. E precum un taifun de trăiri și emoții ce te izbește lin.

Femeia îndrăgostită este unică. Iar bărbatul de care este îndrăgostită o femeie e un norocos. 🙂

Cum îți dai seama dacă o femeie este îndrăgostită de tine? E simplu. Nu te mai uiți la buze . Nu ele râd. Te uiți în ochii ei. Atunci când pur și simplu iti râde cu ochii!

Foto: favim.com

___________

Fragment din cartea Iubind-o pe Ea

Pune mâna pe Ea! 🙂 Comand-o acum si primesti un cadou surpriza. Campanie valabilă pana la data de 9 August. De unde? De aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

8 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: Cum îți dai seama dacă o femeie este îndrăgostită de tine

Lasă un comentariu