Alexandru Chermeleu: Soția e pe facebook. Amanta, pe instagram.


Mai nou, unii bărbații isi „tin” soțiile pe facebook iar amantele pe instagram. Unii se vor întreba ce anume e mai tare? Facebook-ul sau instagram-ul? :)) Daca pe facebook, soția postează poze cu flori pe care le trimite prietenilor din lista, pe instagram amanta postează poze cu florile pe care le-a primit de la … el!  🙂 Până la urmă,  tot despre flori este vorba. Mai precis, de două. Una mai ofilita, ce și-a pierdut din miros și a uitat sa mai fie udată iar cealaltă … o floare tânără ce îți astupă porii la prima atingere. Cam asa vede barbatul diferența dintre cele două. Dacă prima și-a pierdut din petale și din  aroma, cea de-a doua trebuie îngrijită și vizitata la timp! 🙂

Prima e ca serotonina. A doua, precum dopamina. Cu prima ai adunat amintiri, ai împărtășit atât bune cat și rele, ai râs și ai plâns în același ritm îmbrățișat de voi. Cu a doua ai simțit ca trăiești din nou. Eu nu cred ca ai uitat niciodată. Sunt multi bărbați care își visează viata în loc sa și-o trăiască. Pentru ca, de multe ori, ajungi sa uiți cine te așteaptă acasă și în pat.

Soția ar trebui să fie iubită . Asta nu se uită. Ca doar e a ta. Nu degeaba v-ați jurat credință. Și la bine și la rău. Și în rai și în iad. Problema este ca unii bărbați sunt la rău cu primele și la bine cu celelalte. Mecanismul e dat peste cap și înjumătățit. Așa e și fericirea. Împărțită și fracturata în mii de bucăți aruncate peste inimi frânte. Atunci când uiți ca soția ar trebui sa iți fie și cea mai buna amantă.

Soțiile nu ar trebui ținute niciunde. Nici pe facebook și nici pe instagram. Soțiile ar trebui „ținute” în suflet iar amantele … cât mai departe! 🙂

Foto: youqueen.com

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

3 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: Soția e pe facebook. Amanta, pe instagram.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: