Alexandru Chermeleu: Femeile înțelepte tac!


Într-o lume a bărbaților, femeile înțelepte tac.  🙂 Sa tot vorbești ca proasta și sa nu te faci auzită de cel de lângă tine e un chin. Dacă el nu-și destupa urechile, destupa-ti tu mintea. De multe ori, tăcerea e cea mai bună. Iti spune atât de multe lucruri. Despre tine și despre celălalt.

O femeie înțeleaptă tace atunci când vocea ei s-ar pierde printre țipetele ignorante ale celor din jur. Tace atunci când a vorbit deja prea mult. Decât sa vorbești singur, mai bine să nu mai vorbești deloc. Decât sa visezi cu ochii închiși la o schimbare, mai bine deschide-i și schimba tu ceva în viata ta.

O femeie înțeleaptă tace. Atunci când inima i-a fost prea mult lovită. De tunetul și norul celuilalt.  Atunci când ploi acide i-au topit atâtea vorbe. Când ploile au fost înlocuite brusc, de lacrimi. Femeia a învățat sa tacă. Sa isi înghită vorbele atunci când celălalt inghite-n sec. Când pauzele dintre cei doi devin prăpastii. Atunci când șoaptele nu se aud ca la-nceput.

Femeile înțelepte tac. Până la un punct.

Când punctul este punct și nu o virgulă.

_________

Fa-ți cel mai frumos cadou! Comanda cartea „Iubind-o pe Ea” si bucură-te! De tine, de viața si de iubire! Cu peste 20 000 de exemplare vândute in aproape 8 luni de la lansare, cartea „Iubind-o pe Ea” este cartea potrivită pentru mintea si inima ta! 

Comanda telefonică: 0751 492 686 (Luni-Vineri)

Comanda online: 

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

4 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: Femeile înțelepte tac!

  1. Eu nu am tăcut… am spus tot să nu aibă dubii. Dar acum sunt linistita cu minunea mea mică şi pot să tac, să nu obosesc să dau explicatii la interpretări de rahat…dar pot să tac pentru că am decis să plec…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: