Alexandru Chermeleu: Închide ușa după tine …


Ia și amintirile noastre. Fă-le ghem și adună-le în buzunarul de la cămașa pe care am primit-o cadou de la tine. Te lăsam sa o mai porți și tu. Din când în gând. Ia-mi și gândurile. Arunca-le sub tenișii pe care ii purtam atunci când alergam ca un nebun, după tine. În parcul în care toți pareau îndrăgostiți și fericiți. În parcul în care toți râdeau cu gura pana la urechi. Acolo unde sute de buze isi rosteau bucuria.

Adună și bătăile de inimă. Alea care băteau pentru tine atunci când te îmbrățișam când ajungeai acasă și se opreau atunci când plecai. Împachetează zâmbetele noastre și așează-le ușor în pragul inimii. Știi tu. Pragul de care m-am împiedicat atunci când te-am văzut pentru prima oară. Atunci când te-am privit și am știut ca vei fi a mea.

Ia-mi și timpul. Nu mai am ce face cu el. La naiba cu minutele și orele în care așteptam un mesaj de la tine. Dizolvă-l cu grijă și amestecă-l cu zeci, sute și mii de trăiri în doi. Poți lua și parfumul ce îți mângâia pielea atunci când porii se deschideau sa guste aerul din camera noastră. Poți lua și mirosul tău. Mi-a alintat destul nările atunci când nu erai lângă mine.

Ia și vorbele cu tine. Trântește-le de pământ și calcă-le sub tocurile tale fine. Ne-am spus atât de multe și ne-am iubit la fel de mult.

Ia-ți și rochia. Rochia aia care îți cădea până în pământ. Îmbracă-te cu ea pentru ultima oară. Iar când pășești, presară flori în spatele tău.

Acum ca pleci … Închide ușa după tine dar, te rog, nu o trânti …

_______

Cartea „Iubind-o pe Ea” poate fi a ta! Comand-o acum. Click aici: 

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: