Alexandru Chermeleu: Bărbatul bun la toante


Sunt ăștia care te invita în Mall. Nu în suflet. Principalul lor job e frecatul mentei. De obicei, o freacă în grup sau în pauzele frenetice de sala. La sala toți încearcă sa arate diferit. În oraș, toți arata la fel. 🙂 Ei nu știu ca dacă îți încordezi prea tare mușchii riști sa iti explodeze creierul. :)) Unii nu il au. Ar face numai zgomot degeaba. Nu au nicio treaba cu seducția. Se uita direct in decolteu. Mărimea lui e direct proporțională cu fanteziile gratuite în care se alinta noapte de noapte atunci când bifează sec o alta cucerire „remarcabilă”.

Ei nu citesc. Nu ii interesează. Însă considera ca te pot citi dintr-o privire. Sunt cei care te claxonează din mașină și te fluieră ca pe stadion. Proastele întorc capul. Unele și-l frâng iar altele se împiedică în fuga lor exaltata inspre portiera. De ce sa își „obosească”  tocurile de 15 mergând 15 km pe jos sau cu autobuzul plin de transpirația cotidiană?!  Nu e mai bine ca au găsit un prost? Mulți dintre ei vor sa le ducă acasă.  Acasă la ei. Unii reușesc din prima iar alții încă mai apelează un număr la care nu răspunde nimeni. :))

Nu se dau bătuți niciodată. În mintea lor există mereu o competiție cruntă. Inima e descalificata din start din moment ce a căzut în chiloți. 🙂 Sunt prea plini de promisiuni și mult prea goi pe interior. Se feresc de responsabilități și aleargă de angajamente mai rau și mai repede ca un câine turbat după o pisică.

Sunt pescari de weekend. Nu de performanță. Ei nu visează la captura cea mare. Pentru ei, orice captură e buna. Atâta timp cât le cazi în plasă. Asta-i braconajul simțurilor. Chiar dacă ei nu sunt conștienți de asta.

Există bărbați buni la toante? Cu siguranță. Iar toantele îi adoră! 🙂

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

5 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: Bărbatul bun la toante

 1. Sunt genul acela de bărbați mult prea inculți și plini de ei..frumoși in conceptia lor și care cred că noi femeile ne-am născut ieri. Halal așa bărbați incapabili de a fi stâlpul familiei! Felicitări pentru recenzie! 🙂

  Apreciază

 2. Frumos articol.

  O sa dezvalui ceva ce poate multi barbati nu au tupeul s-o faca , sunt convins. Sunt momente in care pur si simplu nu ca vrei sa fii in locul lui x-ulescu ca atrage mult mai multe femei ca tine dar crezi ca-i mai chipes ca tine si poate atrage aproape orice femeie… dar cand deschide gura sau cand incepi sa-l cunosti iti dai seama ca esti la cu totul un alt nivel , unul superior.. asa ca te simti usurat. 🙂

  Apreciază

 3. Perfect adevarat … braconieri de weekend Nici macar vanatori nu mai sunt din moment ce vanatul se ofera gratuit sau la second hand … marfa din belsug. Se merita unii pe altii. Pipite de ocazie si frecangii de menta 🙂

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: