Alexandru Chermeleu: Cea mai faină declarație de dragoste


Mi-aș dori sa umblu eu în tălpile tale atunci când degetele tale sunt tocite în amarul prafului de stradă. Mi-aș dori sa iti iau durerea de cap și sa o mut la mine. Dar nu în chirie, ci definitiv. Sa nu iti mai facă niciodată vreo vizită neașteptată.

Mi-aș dori sa simt eu durerea atunci când te lovești de scaun, grăbită fiind sa pleci la lucru. Sa îmi fie mie sete atunci când apa nu iti poate atinge buzele și foame atunci când chelnerul se lasă așteptat. Mi-aș dori sa plâng în locul tău atunci când dorul te sugruma și sa îmi dai lacrimile la schimb. Ți-aș oferi un zâmbet. Mi-aș dori sa simt eu supărarea atunci când nu îți vezi Frumusețea.

Sa simt eu frigul în locul tău atunci când vântul îți șoptește-n piele versuri și căldura atunci când soarele te cearta pe obraji. Mi-aș dori să fiu în locul tău atunci când inima și mintea nu se-mpacă și să îți imbrac trupul atunci când vânătăile trecutului mustesc în vene.

Mi-aș dori să port al tău nume atunci când alții îl batjocoresc și sa îți fiu umbrelă când ploi acide asupra ta se năpustesc.

Mi-aș dori să îți dorești și tu …

_______

Tu ți-ai comandat un exemplar din Iubind-o pe Ea? Dacă nu, o poți face acum! Grăbește-te! Ia-ți cartea de suflet, acum!

Link:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Un gând despre „Alexandru Chermeleu: Cea mai faină declarație de dragoste

  1. Oau..dar ce bine ca nu poti . Ar fi trista viata cu doua rani pe drum. Mai bine fi sanatos, tonic, fericit si tu insati pentru ca viata in doi si bucuria traita sa vindece orice potentiala rana care nu poate fi evitata. Daca afara e orice…in acasa si viata impreuna sa fie un rai…prin ceea ce facem pentru noi si pentru a ne fi bine impreuna …fiecare cu treburile lui sau prelund fara efort din ceea ce trebuie sa faca celalalt atunci cand iti permite starea…Astfel iti manifesti creativitatea care nu lipseste zilnic si nici bucuria si nici odihna si nici relaxarea indiferent ce este pe strada, la televizor, in viata…noi avem raiul nostru,……lumea noastra departe de lumea dezlantuita…facand ceea ce real ne place si ne bucura. Este dragoste traita plenar zilnic si sanatate si armonie …si totul…..Cand iubesti nu preiei durerea, ci vindeci cu bucuria prezentei, caldura sufletului, sinceritate, empatie si puterea de a crede si a merge mai departe…zambind, sarutand o lacrima. Frumusetea este in lumina ochilor privitorului.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: