Alexandru Chermeleu: Cum să abordezi un bărbat care vrea să te bage în pat


Femeile nu fug de bărbații ce vor sa le bage în pat. Cine crede altceva, nu a cunoscut îndeajuns de mult femeia! Femeile fug de bărbații ce vor sa le bage în pat și … atât!  Fug mâncând pământul. Just. Nimeni nu vrea sa simtă folosit. De cealaltă parte, bărbații fug de femeile ce nu vor sa fie băgate în pat … din prima! Hai și din a doua. Din a treia e deja un chin. Pe ăștia ii pot înțelege! 🙂 In schimb, nu am văzut niciodată un bărbat care să fuga de femeia ce ajunge în pat mult prea repede și ușor . Ca e patul lui sau al ei. Nu mai contează. Important este ce se întâmplă după. De multe ori, dupa ce pleacă el nu se mai întâmplă nimic. 🙂

Femeile știu. Dacă s-ar culca cu tine sau nu. Din prima secundă.

Dacă ești norocos, o poți avea din prima. Însă pentru asta e nevoie de multa chimie. Multă energie și vibrații împărtășite subtil. Și multe simțiri. De ambele părți.

Cea mai bună abordare e sa ii eviți. Cât mai finuț. Pentru cei care nu înțeleg, merge și varianta directa. Aia cu flit. Chiar dacă este mult mai usor pentru o femeie sa își deschidă picioarele decât sa își deschidă sufletul. Și nu sunt singurul care spune asta. Au mai spus-o și alții. Înaintea mea și sub alte forme. Esența se păstrează.

Sa o bagi în pat e ușor.  O poate face oricine. Sa te trezești langa ea dimineața e mai greu.

Sunt multi bărbați ce te invita în dormitor. Puțini cei care te invita în suflet.

Acolo e mai greu să aprinzi lumina. 🙂

Foto: rebloggy.com

________

Comanda cartea „Iubind-o pe Ea” si afla mai multe despre tine si despre dragostea pe care o meriți! La fiecare carte comandata, primesti un cadou. Ce mai astepti? Alătura-te celor peste 22 000 de suflete care au intrat deja in posesia ei. 

Click aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: