Alexandru Chermeleu: Sexul e o „boală grea”. Te ține la pat! :)


Cine afirma că sexul, intr-o relatie de cuplu, nu contează deloc, nu prea a avut parte de el. Si nici de o relatie autentica. Sexul e mișto. Te scapă de dureri de cap. Nu iti da altele. 🙂 Nu i-am înțeles niciodată pe cei care spuneau ca nu pot face sex din cauza asta. Capul sigur nu ii durea iar adevarata problema nu era sus, ci jos. În inimă.  Sexul sporește eliberarea oxitocinei și te scapă de stres. Nu am auzit niciodată de un cuplu stresat atunci când face sex. Poate numai atunci când partenerii sunt nepotriviți. 🙂

Sexul e mișto. Multe relatii nu ar supraviețui o zi dacă nu ar bifa cu brio acest „test”. Căci sexul nu e doar un antrenament al trupului, ci și o comuniune a minții si a inimii celor doi. Sexul fără dragoste e zero iar dragostea fără sex, la fel. Asemenea unei cafele fără zahăr. Unii o prefera și așa. 🙂

Sexul e mișto. Atunci cand se întâmplă cu cine trebuie. Unde? Nici nu mai contează. Atâta timp cât nu e în public. 🙂 Deși, unii m-ar contrazice vehement la capitolul acesta!

Atat femeile cât și bărbații se gândesc în egala masura la sex. Diferența este că avem subiecte diferite de discuție. O alta diferenta este ca femeile au un buton pentru sex. Se pot infrana mai usor. Pentru barbati nu s-a inventat inca asa ceva. Iar cei care sustin ca il au, au intrerupatorul mereu stricat. :))

Nu există un manual pentru a face sex. Important este sa se producă natural și,  de ce nu, spontan. Sexul nu se programează. Atunci nu mai e sex. E doar o un alt task de bifat în agenda personală. Sexul se simte. Intens. Al naibii de intens. El se întâmplă. Și atât.

Sexul și dragostea merg bine împreuna. Din acest motiv Femeile vor multa iubire și orgasme multiple. 🙂 Majoritatea femeilor nu te-ar părăsi niciodată după o partida reușită de sex. 🙂 De unde și „Te iubesc-ul” mult mai pronunțat și mai des auzit.

O relație de cuplu sănătoasă se bazează și pe sex bun și des. Cine contrazice aceasta afirmație, nu se afla într-o relație sănătoasă.

Pentru ca, asa cum spunea cineva: Sexul e o boala. Te trântește la pat.

Însă cel mai mai mișto este să te trântească … El! 🙂

___________

Tu ți-ai luat cartea de suflet? Aproape 20 000 de oameni au intrat in posesia cărții „Iubind-o pe Ea”! Tu ce mai aștepți? Comanda-ti exemplarul acum! Click aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Un gând despre „Alexandru Chermeleu: Sexul e o „boală grea”. Te ține la pat! :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: