Alexandru Chermeleu: De ce sunt unele femei singure la 30 de ani?


Pentru că au fost prea ocupate la 20. Ocupate cu „iubirea” celor care au reușit sa presare cuvinte în minte în inimă,  uitând mai apoi de fapte. Pentru ca au fost mințite,  înșelate, amagite, batute si resuscitate mai apoi în numele unei fericiri palide. Femeile au învățat solitudinea.

Mai bine singura și liniștită decât muscandu-ti limba la bratul celui care nu te merită. Ați văzut vreodată o femeie nefericita atunci când pleacă la shopping sau când se întoarce ? :)) În schimb, există multe femei nefericite când trebuie sa se întoarcă acasă. Stiu ele de ce. Femeile adora bărbații cu inițiativă. Uneori însă,  rolurile se inversează.  Femeia inteligenta a înțeles ca dacă nu mișcă un deget înspre fericirea ei, nimeni altcineva nu o face. Unele și acum trăiesc cu un gust amar al speranței.  Speranța că va fi mai bine. Nu mai e demult. A fost. Cândva.  Acum e un drum cu doua cărări . Înduri și suferi sau pleci. Fără a te mai uita înapoi. Ea a învățat ca atunci când fericirea personala devine o prioritate, va reuși sa vadă frumosul în tot și în toate. În primul rând frumosul din ea.

Femeia s-a saturat sa vorbească de una singura.  Un monolog în Babilon desuet și repetat.  De multe ori, singurătatea în doi este atunci când ea întreabă și tot ea răspunde! 🙂

De ce sunt unele femei singure la 30 de ani? Pentru că viața nu se termină la 30. Viața continua. Pentru ca ce este al tău e pus de-o parte. Iar atunci când sunteți pregătiți, vă veți îndrepta reciproc unul înspre celălalt.

De ce sunt unele femei singure?

Pentru ca merită! Merită unul mai bun! 🙂

_______

Ultima zi in care poti beneficia de Transport gratuit oriunde in Romania, pret redus si autograf pe toate titlurile mele. Nu ai cartile? Te invit sa le citești! Incepe terapia si incepe de azi! Comandă de aici:👇

Pachetul suprem al iubirii și regăsirii de sine

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

8 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: De ce sunt unele femei singure la 30 de ani?

 1. Viata nu se termina nici la 40, nici la 50, nici la 60…..poate la 70 cea fizica, nu si cea spirituala. Deci, eu cred ca ce ai scris tu asa frumos pentru femeile de 30 se poate extrapola si alte varste. Oricand meriti sa fii fericit si meriti unul mai bun, femeie sau barbat daca esti tu bun in primul rand, cu tine si cu ceilalti…………..

  Apreciat de 2 persoane

 2. Așa e, majoritatea au suferit și au învățat să se protejeze, iar dacă se va ivi *acela*, atunci vor ști ce să facă. Dar să nu uităm că sunt și cele care așteaptă un prinț pe cal (a.k.a. BMW) alb sau consideră, pur și simplu, că niciun bărbat nu-i suficient de bun. Desigur, se aplică și bărbaților, dar mai pe la 35 de ani 🙂

  Apreciază

 3. Bun articol dar incomplet
  Stai singura daca esti proasta .Nu exista un om sanatos la cap caruia sa-i placa sa stea singur .Destule din astea care se mandresc cu singuratatea lor traiesc intr-o lume a lor , au impresii eronate despre persoana lor si tot timpul altcineva este de vina.
  -vrei o relatie ? invata ce vrei de la omul respectiv si ce fel de om cauti!
  -ofera-i ce vrei tu sa-ti ofere si invata-l sa l respecti si sa l intelegi. atunci te va respecta si iubii si el .
  -nu incerca sa l schimbi imediat -iao incet :))))))
  Ai 30 mai greu sa gasesti iar de la 40 e 6 din 49.Femeile destepte stiu ce sa-si caute si stiu cum sa tina un barbat langa ele.Pentru ca atat barbatul cat si femeia primesc doua educatii: una de la familie si una de la partener.

  Apreciază

  1. Se vede nivelul tau de educatie si de inteligenta din modul in care gandesti si scrii.
   Stai singura daca esti proasta – Asta sa fie singurul motiv?
   Nu exista un om sanatos la cap caruia sa-i placa sa stea singur. – Daca unii chiar prefera sa fie singuri, nu sunt sanatosi la cap?
   .Destule din astea care se mandresc cu singuratatea lor traiesc intr-o lume a lor – sau ascund singuratea,,in doi..De unde stii? ai intrebat?
   au impresii eronate.. daca sunt singure inseamna ca au impresii eronate despre ele?
   Vrei o relatie? – nu, nu una superficiala
   invata ce vrei de la omul respectiv si ce fel de om cauti! – inveti de la omul care nu exista ce sa vrei?
   ofera-i ce vrei tu sa-ti ofere – de ce?poate nici nu vrea
   invata-l sa l respecti si sa l intelegi. atunci te va respecta si iubii si el .- sau poate niciodata
   nu incerca sa l schimbi imediat -iao incet..De ce sa il schimbi?
   Femeile destepte stiu ce sa-si caute si stiu cum sa tina un barbat langa ele – Asta inseamna ca cele care nu stiu sa caute sunt proaste?

   Jalnic raspuns

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: