Alexandru Chermeleu: Ce preferi? O femeie frumoasă sau una fericită? :)


Se știe deja ca femeile fericite sunt și frumoase. Un 2 în 1 atât de firesc. M-as bucura sa vad mai multe femei demachiate si iubite acasă decat femei machiate ce isi ascund nefericirea la serviciu. Afara toți suntem fericiti. La interior, plângem amarnic. Asemenea unei mașini tunate. Imbracata într-o vopsea perlata și sclipitoare. Dar cu motorul stricat! Sau obosit.

Se știe ca cele mai frumoase femei sunt cele care sunt iubite. De cine trebuie și necontenit. Bărbații sunt și ei frumoși. Când iubesc și când se iubesc. Cu asta ar trebui sa înceapă toți. Cu ei și continuând cu restul. Femeia Frumoasă a înțeles asta. Pentru ca frumusețea străpunge din interior spre exterior.

O mie de farduri nu fac doi bani atunci când inima e amanetata. Când impozitul pe fericire își spune cuvântul. Cele mai scumpe accesorii își pierd din strălucire atunci când femeia nu strălucește fără ele. Așa cum cele mai chic haine se pierd în mulțimea de chipuri hăituite de frânturi de gând și jumătăți de măsură presărate în suflet. Femeia fericita și frumoasă este o binecuvântare. Atât pentru ea cat și pentru cel ce o tine de mână. Unii bărbați preferă femei frumoase. Alții le prefera pe cele fericite. Sa nu mai trebuiască sa muncească ei prea mult. :)) Bărbații care știu ce vor le prefera pe amândouă.

Frumoasă este deja. Fericită o faci tu! 🙂

___________

Achiziționează Ediția noua a cărții Iubind-o pe Ea!  Pune mâna pe ea! 🙂 Comanda acum! De unde? De aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Un gând despre „Alexandru Chermeleu: Ce preferi? O femeie frumoasă sau una fericită? :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: