Alexandru Chermeleu: Femeile nu au nevoie de super eroi!


O femeie din cinci îți va spune ca preferă pătrățelele. Restul de patru le preferă pe alea de ciocolată. 🙂 De cele mai multe ori, ne dorim ceea ce nu am avut niciodată. Cu bărbații e la fel. Bărbați care se laudă că pot împinge cu 100 kilograme la piept și femei care își doresc unul la pieptul lor. Nopțile sunt mișto.

Diminețile sunt și mai mișto dacă el ar rămâne. În cele mai multe dintre cazuri, el pleacă și nici nu mai sună. În la fel de multe cazuri ea rămâne și suferă. Asta se întâmplă când alegi un trup lucrat și un suflet leneș. Femeile nu au nevoie de bicepși. Mușchii minții și ai inimii sunt mult mai importanți.  Pe ăștia nu-i mai antrenează nimeni. :)) Sălile de forță sunt pline iar bibliotecile goale. E mult mai important cum arăți decât ce scoți pe gură. O femeie care știe ce vrea, isi dorește un iubit, nu un bodyguard.

Ceea ce multi nu inteleg este faptul ca atracția fizica fără conexiune mentală e precum un chibrit aprins în ploaie. În ultima perioada a plouat destul de mult. :)) Și mai multe chibrituri au fost stinse! O femeie nu are nevoie de un bărbat cu pieptul mare, ci de unul cu inima așa. Bărbatul de care se poate îndrăgosti și pe care îl poate iubi cu totul. De la răsărit și până în amurgul clipelor. Valabil și invers. Întotdeauna. Femeile nu au nevoie de super eroi. Pe aia ii vezi în filme. În realitate, mulți nu sunt nici super și nici eroi. Femeile au nevoie de bărbați. Dar nu de bărbați care sa le aranjeze mobila prin casa, ci de barbatul care sa le poată pune în ordine mintea și inima. Rand pe rand. Cu finețea celui care se descalta în pragul ființei celuilalt.

O femeie nu are nevoie de eroi. Ea are nevoie de bărbatul ce poate deveni eroul vieții ei.

Because, sometimes, even ordinary men become kings! 🙂

_______

Comandă cartea „Iubind-o pe Ea”. Bucură-te de tine si de iubirea pe care o meriți! Suna la numerele 0751 492 686 sau 031 438 28 22 sau comanda online de pe acest link:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Un gând despre „Alexandru Chermeleu: Femeile nu au nevoie de super eroi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: