Alexandru Chermeleu: Și bărbații suferă.


Cei mai mulți … în tăcere. Departe de orice gând ce ar putea sa îi privească în inimă. Femeile care spun ca bărbații nu suferă nu au pășit cu adevărat în sufletul lor. I-au privit de la distanță și nu au răscolit suficient ființa. Unii bărbați suferă crunt. Pe unii îi doare Ego-ul iar pe alții îi doare în cot! 🙂 De ce lasă în urmă.

Dar există și bărbați ce plâng cu lacrimi sărate sau amare. Se izolează într-un loc ferit de amintiri. Mulți dintre ei se inchid în camera de alături. Atunci când ochii lui privesc un telefon ce nu mai sună. Unii aleg greșit. Alții sunt aleși. Unii dintre ei iubesc atât de mult iar alții sunt iubiți, deși nu merită. Pe unii îi vezi la braț cu femei ce se uită mult prea mult în oglindă iar pe alții îi vezi cu altele, atunci când „proasta” ii așteaptă acasă cu o masă caldă și un trup înghețat de atâta dor.

Bărbații care suferă nu se laudă. O fac pe-ascuns. Năpăditi de regrete. Majoritatea s-ar întoarce în timp pentru a schimba ceva. În tot acest timp, ar trebui să se schimbe pe ei. Uneori e prea târziu pentru Ea. Căci iubirea e o floare. Dacă nu o uzi constant, o pierzi. Iubirea e ca o bestie cu mulți cai putere. E iute, Gonește repede și dulce pe autostrada celor doi și nu s-ar mai opri. Atâta timp cât e alimentată.

Mulți bărbați nu au înțeles lucrul acesta iar multe femei încă speră ca ei să priceapă. Să priceapă iubirea și cât de mult înseamnă ea în viața ta.

Bărbații suferă. Atunci când pierd. Atunci când le pierd … pe Ele.

__________

De unde comanzi cartea mea? De aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

5 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: Și bărbații suferă.

    1. cred ca pe tine nu te a iubit nimeni cu adevarat de aia nu intelegi sau nu intelegi un fapt clar noi cand iubim iubim iertam si nu pleca voi parasiti un barbat care iubeste nu pleaca niciodata sa nu uiti asta

      Apreciază

    2. Sunt cazuri in care ele trebuie iertate,si sunt iertate,dar tocmai ele nu vor iertate si asta provoacă o si mai mare suferință in sufletul unui bărbat ,bărbat care o iubește sincer si din tot sufletul…in sufletul acestuia rămâne doar speranța, speranță că ea va reveni lângă el si lângă copii lor…

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: