Alexandru Chermeleu: Femeile care iubesc mult și bărbații care sunt prea puțin.


Nu e suficient sa il adori din cuvinte. Uneori, cuvintele pălesc atât de repede sub semnul anilor ce trec in grabă peste voi. Oricât de dementă și cenușie e lumea în care trăiți, numai voi puteți să-i dați culoare. De multe ori, in cuplu, Femeia trebuie sa fie Acea Femeie. Indiferent ca mai tânjesc atât de multe guri după trupul tău, indiferent de zecile de buze ce-ți caută necontenit soldurile, indiferent de sutele sau miile de complimente pe care zilnic le primești. Căci toate sunt ca praful de stele presărat de vântul aprig al mâinilor ce se macină în taina să atingă părți din tine.

Bărbatul din viața ta ar trebui să fie bărbatul din mintea și inima ta, înainte de toate. Iar dacă nu il aștepți, măcar o dată, cu o supă  caldă inainte de a ajunge acasă, e timpul sa o faci. Chiar dacă el n-o cere! 🙂

Fă-l să se simtă bărbat, nu doar in pat, ci și la masă. Fă-l sa se simtă o minune și nu doar o greșeală ce persistă in viața ta. Fă-l să se simtă ocrotit si protejat, căci și bărbatul are nevoie de aceleași brațe ce-i pot încălzi aievea trupul. Nu-l sufoca cu gândurile tale. Ofera-i libertate. Inima va ști cum să aleagă.

Nu te machia doar pentru job. Căci sunt bărbați ce vor sa te absoarbă din priviri atât de calde atunci când tu o faci numai pentru ei. Chiar dacă unora le e rușine să o spună. Nu te-ntreba de ce își frânge gâtul după altele atunci când amândoi ieșiți in stradă. O lenjerie sexy ținută la naftalină va omorî aceleași molii ce ii dau târcoale dar nu va naște niciun fluture-n stomac. 🙂

Surprinde-l cu formele trupului tău și nu numai cu formele glasului șoptit atunci când amândoi savurați tăcerea. Fii o diva și in pat, nu doar pe stradă! Un port jartier n-a omorât pe nimeni, însă cu siguranță poate aprinde focuri dulci. 🙂 Nu te sfii să-i spui ca e frumos si deștept. Doar e deșteptul tău! 🙂 Căci sigur va găsi o alta să-i gâdile orgoliul de mascul feroce. Alintă-l in diminețile inmiresmate-n voi, in după amiezile in care doar vă auziți și-n serile ce vă unesc ca doi copii.

Fii prietenul lui și nu numai iubita lui. Un prieten bun va fi mereu in suflet. Atât de mult vă apropie iubirea. Iar dacă il iubești, atunci iubește-l! Cu toată ființa și puterea ta! Nu te opri căci nu vei obosi din asta. Nu te gândi ca te va înșela. Există și bărbați cuminți. Bărbați ce te invită-n lumea lor. Chiar dacă e nevoie de efort. Oferă-i toate aceste lucruri și va rămâne al tău!

Și dacă totuși a primit tot ce am scris si te-a înșelat, probabil e un porc și își merita soarta! 🙂 De ăștia trebuie să-nveti să te ferești! 🙂

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Un gând despre „Alexandru Chermeleu: Femeile care iubesc mult și bărbații care sunt prea puțin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: