Alexandru Chermeleu: Cum arata o Femeie geloasa?


Acest articol este un articol cu si despre barbati. Chiar daca titlul e putin diferit. :)) Toti fugim de gelozie. Unii barbati vor „fugi” si de aceste rânduri iar alții se vor opri sa le citească. 🙂 Nu am crezut niciodata in iubirea fara un dram de gelozie. La fel cum nu am crezut niciodata intr-o relatie in care ea sta si il urmărește pe el mai rau ca inspectorul Clouseau! :))

Femeia care spune ca nu e geloasă se minte atât de crunt, încercând sa isi ascundă fin urmele de îndoiala. Barbatul care spune ca nu isi doreste o femeie geloasa in Viata lui este un barbat ce nu a cunoscut indiferenta! :)) La final de zi, totul se rezuma la dozaj. Un echilibru aproape perfect pe care multi il distrug in imperfecțiunea lor. O balanța care o ia razna si înclina in extreme atunci cand nu reușim sa gestionăm autentic trăirile fata de noi si fata de ceilalți.

Exista o gelozie sexy, o gelozie care atrage si care te leagă subtil de celalalt. Asa cum exista o gelozie patologică, dusa in extrem, o gelozie care respinge minti si inimi, inhiba trupuri si pune in pericol acel colț de rai ce se transforma, treptat si sigur, intr-un colț întunecat de iad. De cele mai multe ori, pentru barbati nu e bine nicicum. Daca se uita in telefonul tau, nu e ok. Daca nu se uita, inseamna ca nu ii pasa. :)) Daca te întreaba cine te-a sunat, nu e bine. Daca nu te mai întreaba deloc, nu o mai interesează. Barbatii ar trebui sa se hotărască cum e mai bine. In fond, nu exista parteneri care sa nu fie geloși, ci numai oameni indiferenti! 🙂 Iar cand indiferenta isi face loc, iubirea incepe sa isi faca bagajele. Asta in cazul in care nu a plecat de multa vreme.

O Femeie geloasa este o femeie frumoasa. Este o femeie prezenta in relație. Conectata mereu la cel de langa ea. O femeie geloasa este o femeie ce menține aprins focul dintre cei doi, invitându-l pe el la un joc continuu al emotiilor si trairilor împărtășite.

O Femeie prea geloasa este o femeie ce are probleme cu încrederea. In primul rand in ea.

Un barbat care sta langa o femeie geloasa, e un barbat norocos. 🙂 Unul care sta langa o femeie prea geloasa, e un martir. Iar cel care sta langa o femeie indiferenta, e unul prost. :)) O diferența de nuanță pe care multi o digeră greoi, in drumul lor spre fericire.

O femeie geloasa este o femeie îndrăgostită.

Iar dacă un barbat nu isi dorește o femeie geloasa, cel mai bine ar fi sa isi găsească o femeie care nu il iubește. 🙂

_____________

Cum arata o femeie Frumoasa? Comanda cartea „Iubind-o pe Ea” si afla! 🙂 Click pe linkul de mai jos:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

3 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: Cum arata o Femeie geloasa?

  1. Serios!!! Gelozia inseamna comparatie si orice comparatie este inutila daca esti cat de cat serios si iei in considerare unicitatea a tot ceea ce exista. Gelozia inseamna posesivitate, iar asemenea trairi indica fara urma de indoiala – absenta iubirii.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: