Alexandru Chermeleu: Iubirea nu greșește niciodata


Seri perfecte. Locuri perfecte. Momente perfecte înmuiate in trairi mai mult ca perfecte. Licori perfecte ce ne alinta gusturile si parfumuri perfecte ce ne gâdila mirosul in toiul zilelor prăfuite in amprente apăsate in inima. Întâlniri perfecte. Cel putin, primele! 🙂 Ținute perfecte si zâmbete așezate cu grija pe chipurile îngrijite aproape perfect, la exterior. Mânjite dureros la interior. De „Maeștri păpușari” ce au confundat firul fragil al clipelor autentice cu Mișcările teatrale ce mimează o fericire flamandă.

Certuri perfecte. Atunci cand amandoi cred ca au dreptate cand, in realitate, e mult mai important sa fii fericit. Ultimul cuvânt nu trebuie sa il avem mereu. O șoaptă poate fi îndeajuns. De noapte buna sau chiar de buna dimineața. Aceleași dimineti perfecte dar umbrite de imperfecțiunea celuilalt. Noi singuri alegem cu cine sa adormim si langa cine ne trezim. 🙂 Nopți perfecte inundate abrupt de vise perfecte in care ni-l imaginam pe celalalt asa cum ne dorim noi sa fie. Perfect! 🙂 Cuvinte alese perfect din sertarul mintii. Mai putin din cel al inimii. Cel din urma a inceput sa scârțâie nevinovat in timpanul iubirii. Trebuie uns. Cu multa acceptare si iubire. Nu este suficient sa il placi pe celalalt. Trebuie sa il si accepti. Cu bune si rele. Cu petele lui de alb si de negru. Cu nenumăratele nuanțe de gri ce se amesteca diafan in tropotul ființei. Nu este îndeajuns sa iubesti. Trebuie sa fii iubit. De același om pe care inca il visezi, rostindu-i numele in ecou.

Nu exista iubiri imperfecte. Asa cum nu exista îngeri fara de aripi si demoni fara de coșmaruri. Exista oameni. Multi. Imperfecti. Dar frumosi. Al naibii de frumosi in imperfecțiunea lor … perfecta! 🙂 Exista un El si o Ea care se vor intâlni la un moment dat sub acelasi cer pictat de mâini împreunate. Intre ei nu exista nimic. Decat iubire. O iubire perfecta.

Iubirea nu greșește niciodata. Oamenii greșesc … Pentru ca nu stiu ce sa faca cu ea.

_________

Randuri așternute in cartea „Iubind-o pe Ea”! Vrei sa stii toata povestea? Comanda cartea acum!

Comanda telefonic: 0751 492 686

Comanda online: http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: