Alexandru Chermeleu: Dacă as fi o Femeie mișto, mi-aș lua un Bărbat mișto! :)


Un bărbat care sa imi spună zi de zi cat sunt de frumoasa. Chiar daca eu stiu asta. 🙂 Un barbat care nu se va plictisi niciodata sa ma savureze din vârful sprâncenelor obraznice si pana in vârful degetelor ce cauta atingerea lui in noptile ce cânta a noi. Mi-as lua un barbat care sa nu imi uite numele atunci cand ne căutam aievea in vis. Un barbat care sa faca dragoste cu mine de la inceputul dimineților aromate de cafeaua pregătită de el si pana in toiul Nopților ce imbratiseaza doua trupuri numite dorința.

Mi-as lua un barbat de la care as avea ce sa invat. In primul rand … iubirea! Un barbat care sa imi domine mintea si mai apoi trupul. Un barbat care sa ma invite in suflet si mai apoi in dormitor. Daca as fi o Femeie misto, mi-as gasi un barbat care sa ma respecte. Un barbat ce isi doreste sa ma țină in brațe atunci cand am nevoie cel mai mult de asta. Un barbat care sa ma picteze in culori aprinse si sa ma stingă in cuvinte așternute fin in cartea noastra. Sa ma îmbrace in fapte si sa ma poarte șoptit in minte si in inimă. Sa ma alinte senin si sa ma certe blând atunci cand, poate, merit.

Mi-as lua un barbat care sa ma faca sa ma simt … Femeie!

Daca as fi o Femeie misto, mi-as lua un Barbat misto. Si nu l-as mai lasa sa plece! 🙂

___________

Daca ti-a plăcut acest articol si daca iti place blogul meu, Votează-l in cursa pentru cel mai bun blog din țară cu un click pe linkul următor: http://www.radardemedia.ro/finala-premiilor-radar-de-media-2015-cel-mai-bun-blog/
Iti multumesc!

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: